Περιστέρι: Ο Ζούρος στη θέση του Πεδουλάκη

Μετά από εννέα χρόνια, ο Ηλίας Ζούρος αναμένεται να εργαστεί ξανά σε ελληνικό σύλλογο για χάρη του Περιστερίου. Οι "κυανοκίτρινοι" ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο τους.

Μερικές μόνο ώρες έμεινε "ορφανός" ο πάγκος του Περιστερίου Βίκος Cola, καθότι οι διοικούντες τον σύλλογο βρήκαν τον διάδοχο του Αργύρη Πεδουλάκη. Πρόκειται για τον Ηλία Ζούρο, ο οποίος -βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα τους, όπως επεσήμανε το 24ο Ευαγγέλιο πριν από μερικές ώρες, και- επιστρέφει στην Ελλάδα για να εργαστεί σε σύλλογο μετά από εννέα χρόνια!

Ο 53χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους των "κυανοκίτρινων" για να αναλάβει τις τύχες τους, σε μία πολύ απαιτητική σεζόν, που θα τους βρει -εκτός της Basket League και- στο Basketball Champions League. Έτσι, μπαίνει τέλος στην επί σειράς ετών απουσία του από την ελληνική πραγματικότητα, αφού δεν είχε ξανακαθίσει σε ελληνικό (συλλογικό) πάγκο μετά το 2010, οπότε κι αποχώρησε από τον Πανελλήνιο.

Έκτοτε, εργάστηκε σε Ζάλγκιρις (2011 και 2013), Αναντολού Εφές (2014-'15) και Μπουντούτσνοστ (2017) σε συλλογικό επίπεδο, ενώ βρέθηκε επίσης στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, όπως επίσης σε αυτόν της Γεωργίας (από το 2016).

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS