24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Ο Πεδουλάκης προκαλεί ντόμινο εξελίξεων

24ο Ευαγγέλιο: Ο Πεδουλάκης προκαλεί ντόμινο εξελίξεων

Το 24ο Ευαγγέλιο κάνει guest εμφάνιση και στο μπάσκετ και μεταφέρει όλα όσα ακούγονται στην πιάτσα των agents για προπονητές που μετακομίζουν, παίκτες που αλλάζουν ατζέντηδες, ΑΦΜ και ΑΣΕΑΔ/Ολυμπιακό.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έφυγε από το Περιστέρι και πλέον η μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό φέρνει... ντόμινο εξελίξεων στους πάγκους της Basket League.

Η ελληνική πιάτσα των agents στο μπάσκετ, γιατί υπάρχει και τέτοια με κάποιους εκπροσώπους της να έχουν ανοικτή γραμμή και καλή σχέση με ποδοσφαιρικούς ατζέντηδες (εγχώριους και όχι μόνο), πήρε... φωτιά και όποιος προλάβει, θα βάλει προπονητή στην άδεια θέση.

Το 24ο Ευαγγέλιο, λοιπόν, έχει κεραίες παντού, κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και σας αναλύει πώς έχει η κατάσταση στην... μπάλα με τα σπυριά. Ποιος θα είναι ο "αντι-Πεδουλάκης" στο Περιστέρι; Το δεδομένο είναι πως πολλοί θέλουν να αποτελέσουν τον "εκλεκτό" αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

  1. ΟΓιάννης Καστρίτης φεύγει από τον Αρη, βασικά ο Γουλιέλμος είχε εν μέσω της σεζόν μιλήσει με άλλον κόουτς. Ο Καστρίτης, λοιπόν, έχει ήδη δεχθεί κρούση από το Περιστέρι για να πάρει τη θέση του Πεδουλάκη και έχει πιθανότητες, σύμφωνα με όσους ξέρουν την πιάτσα του μπάσκετ.
  2. Άλλες υποψηφιότητες για χεντ κόουτς στην ομάδα των δυτικών προαστίων;Υπάρχει περίπτωση να γίνει και... εσωτερική αναβάθμιση, παίζει δυνατά και ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα.

  3. Ο Ηρακλής, που επέστρεψε φέτος στην Basket League, έχει βολιδοσκοπήσει τον Καστρίτη αλλά εκεί το πράγμα είναι μπερδεμένο και δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Μέξα. Ποιος ξέρει , στο φινάλε μπορεί να δούμε ακόμη και... τράμπα, δηλαδή τον Καστρίτη στον Γηραιό και τον Μέξα στον Αρη!!

  4. Στον Αρη πάντως, θα ήθελαν πολύ και έναν... Αρη, τον Λυκογιάννη, για τον πάγκο, αλλά αυτό μοιάζει δύσκολο....

  5. Στον νεοφώτιστο Ιωνικό πήγε ο Στέργιος Κουφός, υποψήφιος ήταν και ο Σερέλης, αλλά από τη στιγμή που το Λαύριο βρήκε την άκρη μέσω ΑΦΜ, θα μείνει στην ομάδα της καρδιάς του.

  6. Ο ιστορικός Ιωνικός Νικαίας κοιτάζει να ενισχυθεί και με πιτσιρίκια. Στην πιάτσαagentsακούγεται πως "παίζουν"δυνατά τααδέλφια Καλαϊτζάκηενώφαίνεται ότι δεν προχωράει κάτι μεγάλο που ήθελε, διότι προορίζεται για... νησί.

  7. Πάμε τώρα και στο... παζάρι των ΑΦΜ. Η μία αγορά ΑΦΜ λέγεται πως κόστισε 150.000 ευρώ. Η άλλη, η οποία ήταν στα σκαριά, είχε φτάσει στα διπλάσια χρήματα. Κι όμως δεν προχώρησε, παρότι ο πρόεδρος ήθελε να... σκάσει ζεστό χρήμα. Ο ιδιοκτήτης είπε όχι στα 300.000 ευρώ και η ομάδα του θα μείνει κανονικά στην Α1.

  8. Ένας μεγάλος ατζέντης του παρελθόντος, χάνει έναν έναν - μαθαίνω - τα παιδιά που μεγάλωσαν στα χέρια του. Μετά τον Κόνιαρη, έφυγε και ο Χαραλαμπόπουλος και ο Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού, ο οποίος πήγε στον Ράσκοβιτς.

ΥΓ. Κι ένα σπέσιαλ μπόνους: ακούγεται έντονα τελευταία ότι το ΑΣΕΑΔ θα δικαιώσει τον Ολυμπιακό και δεν θα υποβιβαστεί. Ένας ατζέντης όμως, που βρίσκεται πολύ... κοντά στο ΣΕΦ, έλεγε με σιγουριά πως "ακόμα κι αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα κατέβει να αγωνιστεί στην Basket League".

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ