ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Η "πρώτη" του Περιστερίου

Η "πρώτη" του Περιστερίου

Το Περιστέρι άρχισε την προετοιμασία του για τη σεζόν 2017-18 με αιματολογικές εξετάσεις και την πρώτη προπόνηση (VIDEO).

Έπιασε δουλειά το Περιστέρι. Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Α2, κατά την οποία δεν έχει στόχο τίποτε άλλο παρά την άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League. Αυτό τόνισε άλλωστε και στην πρώτη ομιλία του στους παίκτες ο Νίκος Καραγιάννης, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα της καλής και σωστής προετοιμασίας.

Οι Περιστεριώτες έκαναν το πρωί της Πέμπτης τις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις και το απόγευμα πάτησαν το παρκέ του κλειστού για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Παρών σε αυτήν ήταν ο Πρόεδρος Φίλιππος Κότσης, ο Γενικός ΑρχηγόςΓιώργος Παρδακίδηςκαι ο τεχνικός διευθυντήςΓιώργος Πανταζόπουλος, καθώς φυσικά και ο Ανδρέας Πολέμης, ο οποίος καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα της ομάδας και τόνισε τη σημασία που έχει να φορούν τηνιστορική φανέλατου Περιστερίου, αλλά και τιςπροσδοκίεςπου υπάρχουν προς το πρόσωπο τους.

Απουσίαζαν οι Κλαρκ, Σκορδίλης, Δομπρογιάννης

Από τηνεπίσημη πρώτητης ομάδας απουσίαζαν τρεις παίκτες. ΟΚέιντρεν Κλαρκ, που αναμένεται την Παρασκευή (18/8) στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη, οΓάιος Σκορδίλης, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων σε τουρνουά στην Κίνα και οΘανάσης Δομπρογιάννης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την Εθνική ομάδα των Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ