ΠΑΟΚ

"Θα βοηθήσει το μπάσκετ ο Σαββίδης"

"Θα βοηθήσει το μπάσκετ ο Σαββίδης"
INTIME SPORTS

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκε στο φιλικό των βετεράνων ενώ επισήμανε πως μέσα από κατάλληλες συνεργασίες θα βοηθηθεί η ΚΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Για το φιλικό που έγινε στο Παλέ, την ευκαιρία που θα έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να δουν στο "Παλατάκι" το απόγευμα τους Λέβινγκστον, Μπάρλοου και Βάρνερ αλλά και το θέμα της συνεργασίας της ΚΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε στο Sentra Fm 103,3 ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την φιλικό των βετεράνων: "Χθες ήταν μία εορταστική ατμόσφαιρα. Υπήρχαν πολλές οικογένειες στο γήπεδο και όλοι οι φίλαθλοι χειροκροτούσαν τους παίκτες ανεξάρτητα από την ομάδα που ο καθένας αγωνιζόταν. Για εκείνους που πήγαν να χαλάσουν την γιορτή δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, εξάλλου και ο κόσμος τους γιούχαρε, με αποτέλεσμα να φύγουν από το γήπεδο".

Για τον ΠΑΟΚ και γενικότερα την δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει: " Θέλει ψυχή να έχεις δύναμη να συνεχίσεις όταν δεν έχεις λεφτά σε μία ομάδα. Τα χρήματα δεν ισοδυναμούν με την επιτυχία σε έναν σύλλογο, απλά αυξάνουν τις πιθανότητες να έχει θετική έκβαση μία προσπάθεια. Καθημερινά κάνουμε συζητήσεις για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, με τον φίλαθλο κόσμο της πόλης. Μην ξεχνάμε, ότι οι ομάδες αυτές υπάρχουν και έχουν την δική τους θέση στο ελληνικό μπάσκετ. Η δεκαετία του 90' σίγουρα ήταν πολύ καλή για τις ομάδες της πόλης, αλλά ο κόσμος πρέπει να στηρίζει την ομάδα και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Είναι σαν να έχεις ένα παιδί και να το αγαπάς μόνο όταν φέρνει καλούς βαθμούς στο σχολείο... Καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι λογικό και καταντά αν μη τι άλλο εγωιστικό".

Για τους Λέβινγκστον, Μπάρλοου και Βάρνερ που θα βρεθούν στο "Παλατάκι": "Σήμερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία για μία συζήτηση με τους Λέβινγκστον και Μπάρλοου στην Πυλαία. Είναι μία ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαίους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας".

Για τον Τζον Κόρφα: "Με το που τον είδα με την βαλίτσα λέω: 'επιτέλους παιχταρά μου ήρθες να παίξεις'. Εντάξει πλέον δεν υπάρχει στο μπάσκετ σουτ σαν αυτό του Κόρφα, ενώ χαμογέλασε όταν ενημερώθηκε ότι ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού έχασε το πρώτο σουτ που επιχείρησε για να ευστοχήσει στη συνέχεια σε δύο συνεχόμενα σουτ".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Μια χαρά είναι ο Σαββίδης. Θα βοηθήσει την ομάδα μέσα από τις κατάλληλες συνεργασίες. Ο άνθρωπος έχει κάνει μία συμφωνία με την ΚΑΕ μέσα από την οποία η ομάδα θα ωφεληθεί. Μέχρι στιγμής δείχνει σοβαρότητα μέσα από τις πράξεις του και αυτό το γεγονός κρίνει έναν επιχειρηματία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ