ΠΑΟΚ

Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Πρέλεβιτς

Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Πρέλεβιτς

Την Τρίτη (1/3) θα συζητηθεί σε Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το θέμα της συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και το παρών θα δώσει ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Στην Αθήνα θα βρεθεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς την Τρίτη (1/3). Την συγκεκριμένη μέρα θα γίνει Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και πρόκειται να υπάρξει ενημέρωση για το θέμα της συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά την νέα σεζόν.

Τον ΠΑΟΚ τον απασχολεί το Champions League, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να έχει βρεθεί μέσα στον μήνα στην συνάντηση που έγινε και αφορούσε την συγκεκριμένη διοργάνωση της FIBA.

Στο μεταξύ στο θέμα της ενίσχυσης από την πιάτσα των μάνατζερ προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναζητά "κοντό" και "ψηλό" και πως φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο το θέμα της αναζήτησης ενός περιφερειακού. Πάντως από τον "Δικέφαλο" κρατούν πιο χαμηλούς τόνους στο ζήτημα της ενίσχυσης δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν γίνεται έρευνα αγοράς. Από εκεί και πέρα την Τετάρτη που θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση των Σχορτσανίτη (διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική) και Βασιλειάδη (ενοχλήσεις στο πέλμα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ