ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Κόντρα στην Χάποελ Χολόν για την πρώτη του νίκη στο Basketball Champions League

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα (23/10) στο Ισραήλ κόντρα στην Χάποελ Χολόν (19:45, LIVE Blog από το Sport24.gr), όπου θα ψάξει την παρθενική του νίκη στο φετινό Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Basketball Champions League με δύο ήττες. Σήμερα (23/10) ελπίζει να "σπάσει" το ρόδι. Δεν θα έχει εύκολη αποστολή πάντως, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάποελ Χολόν (19:45, Novasports HD 1, LIVE Blog από το Sport24.gr) σε ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Απόλλωνα Τσόχλα και Τζαμάλ Τζόουνς, οι οποίοι έμειναν στην Θεσσαλονίκη. Θα έχει ωστόσο κανονικά τους Μιλένκο Τέπιτς και Φιλ Γκος, οι οποίοι έκαναν το φετινό τους ντεμπούτο κόντρα στον Προμηθέα το περασμένο Σάββατο (20/10) και είναι σε καλύτερη κατάσταση ενόψει του αγώνα με τους Ισραηλινούς.

Η 12αδα με την οποία αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι η εξής: Γιανίκ Μορέιρα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Μιλένκο Τέπιτς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Μαλίκ Πόουπ, Ουίλιαμ Χάτσερ, Ντάριους Γκάρετ, Φιλ Γκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ