Καλαμπόκης: "Δείξαμε σημάδια βελτίωσης..."

Ο Γιάννης Καλαμπόκης επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ δείχνει καλύτερη εικόνα στα τελευταία δύο παιχνίδια. Τι είπε για το ματς κόντρα σε Μαρούσι και αυτό που... έρχεται απέναντι στην Σολέ

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ συνεχώς θα γίνεται καλύτερος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την νίκη επί του Αμαρουσίου και το ματς με την Σολέ.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero".

Για το παιχνίδι με το Μαρούσι: "Χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε αυτή την νίκη γιατί είχαμε μια εβδομάδα με πολλά ματς".

 

Για τα δύο τελευταία ματς του ΠΑΟΚ: "Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια και το ευχάριστο είναι πως δείξαμε σημάδια βελτίωσης. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν είναι εύκολο να μεταμορφωθούμε, αλλά βρισκόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω".

 

Για το αν έχει βρει "χημεία" ο "Δικέφαλος": "Αυτή η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει κάτι καλό στο τέλος. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε στο τέλος, όχι στην αρχή. Χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου και υπάρχουν κάποια νέα παιδιά που θέλουν και αυτά χρόνο".

 

Για το παιχνίδι με την Σολέ: "Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Προσπαθούμε να είμαστε αντάξιοι αυτών των προσδοκιών του κόσμου".

 

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζεται μέχρι στιγμής σε 6-7 παίκτες και αυτό αν επιβαρύνει την ομάδα με κούραση: "Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αποτελέσματα. Σε αυτή την φάση ο προπονητής κρίνει πως με κάποια σχήματα μπορεί να τα φέρει αυτά. Και οι μικρότεροι προσπαθούν και νομίζω πως όλα τα παιδιά θα ενεργοποιηθούν και θα έχουν ρόλους πιο σημαντικούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΟΚ | ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όταν ο Πρέλεβιτς αντιμετώπισε την Σολέ...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS