ΠΑΟΚ

Αρχίζουν οι αφίξεις για τον ΠΑΟΚ

Texas A&M guard Jamal Jones (23) looks for an open teammate as Mississippi State guard Fred Thomas defends in overtime of an NCAA college basketball game in Starkville, Miss., Saturday, Jan. 18, 2014. Mississippi State won 81-72 in overtime.  (AP Photo/Rogelio V. Solis)
Texas A&M guard Jamal Jones (23) looks for an open teammate as Mississippi State guard Fred Thomas defends in overtime of an NCAA college basketball game in Starkville, Miss., Saturday, Jan. 18, 2014. Mississippi State won 81-72 in overtime. (AP Photo/Rogelio V. Solis) AP PHOTO/ROGELIO V. SOLIS

Ο Τζαμάλ Τζόουνς και ο Μαλίκ Πόουπ την Κυριακή (19/8) αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ τον χορό των αφίξεων θα... ανοίξει ο Τζόρντιν Ουίλιαμς την Πέμπτη (16/8).

Ο Τζόρντιν Ουίλιαμς, όπως ήταν γνωστό , την Πέμπτη (16/8, 20:30) αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ την Κυριακή (19/8, 20:30) θα φτάσουν στην Ελλάδα οι Μαλίκ Πόουπ και Τζαμάλ Τζόουνς.

Ο Τζαμάλ Τζόουνς θα αρχίσει το ταξίδι του από το Αρκάνσας, ενώ το Σακραμέντο αποτελεί την αφετηρία για τον Μαλίκ Πόουπ. Οι δύο παίκτες θα συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, ώστε να δώσουν το "παρών" στην πρώτη προπόνηση (20/8) του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

AP Photo/Rogelio V. Solis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ