ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουγιούκας: "Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε"

Βουγιούκας: "Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιώσει πολλά στοιχεία του παιχνιδιού του μέχρι το Final-4 της Κωνσταντινούπολης σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ίαν Βουγιούκα

Στο τελευταίο του επίσημο παιχνίδι πριν το Final-4 της Πόλης ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε το μπάσκετ που θα περίμεναν πολλοί, δυσκολεύτηκε για να κάμψει την αντίσταση του Κολοσσού με 74-66 και τελικά δεν έπεισε.

Πρώτος σκόρερ για τους "πράσινους" ήταν ο Ίαν Βουγιούκας ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει πολλά ακόμα να διορθώσει.

Αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα, ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε στην κρατική τηλεόραση: "Δείξαμε μεγαλύτερο πάθος από το ματς του Σαββάτου. Το θέλαμε περισσότερο. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, γιατί φάνηκε ότι καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Όπως για παράδειγμα στους αυτοματισμούς μας.

Μας λείπει και ο Μάικ Μπατίστ που είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Ελπίζω και του εύχομαι να γυρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο Final Four"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ