ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Ο Λάνγκφορντ θα χάσει μάλλον όλη τη χρονιά"

Πιτίνο: "Ο Λάνγκφορντ θα χάσει μάλλον όλη τη χρονιά"

Ο Ρικ Πιτίνο έβγαλε είδηση στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ, αποκαλύπτοντας ότι είναι πολύ πιθανό ο Κιθ Λάνγκφορντ να χάσει την υπόλοιπη σεζόν λόγω του τραυματισμού του.

Δεν έφτανε η ήττα από την Μακάμπι και ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Παππά μία ημέρα νωρίτερα, ο Ρικ Πιτίνο έκανε κι άλλη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού , ο Κιθ Λάνγκφορντ μάλλον θα χάσει κι αυτός την υπόλοιπη χρονιά λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και εβδομάδες στους κοιλιακούς προσαγωγούς και αναμένεται να χρειαστεί χειρουργείο!

" Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δίνουν ό,τι έχουν στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Απλά, δεν μπορούμε να σουτάρουμε. Τα σουτ θεραπεύουν πολλά αμαρτήματα, αλλά εμείς δεν το έχουμε αυτό. Έχουμε και τραυματισμούς βέβαια. Ο καλύτερός μας σκόρερ, ο Λάνγκφορντ, θα είναι πιθανότατα εκτός για όλη τη σεζόν, ενώ ένας άλλος (σ.σ. Παππάς) υπέστη ρήξη χιαστού. Όταν αναλύεις το ματς, βλέπεις τη διαφορά στα τρίποντα. Είχαμε ελεύθερα σουτ και κάναμε ερ-μπολ. Εκείνοι έβαλαν σουτ με παίκτες μας κρεμασμένους πάνω τους. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε αυτό που έχουμε, δεν έχουμε τον Κάρι και τον Ντουράντ και πρέπει να βελτιωθούμε στο σουτ", τόνισε μεταξύ άλλων ο Πιτίνο.

" Έχω μάθει πολλά εδώ πέρα. Όταν είσαι 66 ετών και συνεχίζεις να μαθαίνεις, είναι πολύ διασκεδαστικό. Για να γίνεις καλή ομάδα στην πίεση της μπάλας, πρέπει να έχεις και καλούς μπλοκέρ. Εμείς δεν έχουμε καλούς μπλοκέρ. Όταν ήρθα εδώ πέρα ήξερα ότι θα είναι πολύ δύσκολο το έργο. Ο στόχος μου ήταν να δω τους νεαρούς παίκτες, ειδικά τους Έλληνες, να βελτιώνονται στην άμυνα. Να έρθει το καλοκαίρι και να πω στον πρόεδρο «αυτά χρειάζεσαι για να πάρεις την EuroLeague». Δεν μπορώ να τους κάνω καλύτερους σουτέρ.

Πιτίνο: "Ο Λάνγκφορντ θα χάσει μάλλον όλη τη χρονιά"

Δείτε τον Καλάθη, για παράδειγμα, είναι σπουδαίος πασέρ. Είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ που έχω κοουτσάρει ποτέ. Είχε 10 ασίστ απόψε. Φανταστείτε πόσες θα είχε εάν σουτάραμε και καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Μερικές φορές ανταμείβεσαι στο τέλος του ταξιδιού. Εγώ αυτό που θέλω να δω είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς".

ΛΟΤΖΕΣΚΙ: "Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ, ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ"

Στα χαμένα ελεύθερα σουτ του Παναθηναϊκού στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova ο Ματ Λοτζέσκι. " Η Μακάμπι έβαλε τα ελεύθερα σουτ ενώ εμείς όχι και αυτό έκανε την διαφορά στο παιχνίδι. Όταν παλεύεις να μειώσεις και συμβαίνει αυτό, σε καταβάλλει. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να μαχόμαστε, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και να βρούμε τις 2-3 νίκες που θα χρειαστούμε εκτός", τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..."

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, από την πλευρά του, είπε: " Κάναμε κάποιες καλές επιλογές, κάναμε και κάποια λάθη. Δεν βάλαμε κάποια σουτ από παιδιά που σουτάρουν καλά, αυτοί έβαλαν και μερικά μαρκαρισμένα σουτ. Αυτό είναι το μπάσκετ. Ένα επιθετικό ριμπάουντ, μία κακή άμυνα, κάποιες βεβιασμένες επιθέσεις...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ