ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Κόψαμε τις βλακείες με τις αλλαγές στα σκριν"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις που έκανε μετά το νικηφόρο αγώνα πρωταθλήματος με τον Χολαργό (86-64) ανέφερε πως η ομάδα του έκοψε τις αλλαγές στα σκριν, χαρακτηρίζοντάς τις ως βλακείες. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε εύκολα με 86-64 του Χολάργου στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Basket League και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague που περιλαμβάνει τα ματς με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ (9/1) και την Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα (11/1).

Ο Αμερικανός προπονητής του τριφυλλιού, Ρικ Πιτίνο, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ανέφερε αρχικά πως "είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, διότι αλλάξαμε όλες τις επιθέσεις μας. Είχαμε περισσότερη κίνηση και μεγαλύτερη δραστηριότητα στο low post. Ο Λάνγκφορντ είναι εκτός. Ο Flash (σ.σ. Θανάσης Αντετοκούνμπο) είναι επίσης εκτός. Οπότε, θέλουμε εσείς να έρθετε να παίξετε. Ο Καλάθης αγωνίστηκε αρκετά λεπτά".

Ενόψει και των δυο αγώνων για τη EuroLeague μέσα σε ένα διήμερο, ο Ρικ Πιτίνο τόνισε πως "απόψε είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες μας. Θα είναι δύσκολα, διότι έχουμε τραυματισμούς και είμαστε κάτω από το 50% στις νίκες. Απόψε παίξαμε εξαιρετική άμυνα, αλλάξαμε όλες μας τις άμυνες στο πικ εν ρολ και κόψαμε τις βλακείες με τις αλλαγές στα σκριν. Οι Έλληνες είναι πολύ σκληροί για να κάνουν αλλαγές στα σκριν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ