ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο: "Η αντιπαλότητα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο"

Πιτίνο: "Η αντιπαλότητα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο"

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε σε αμερικανικό μέσο ότι η αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη, σε κανένα άθλημα στον κόσμο!

Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται μόνο μερικούς μήνες στην Ελλάδα, αλλά όπως φαίνεται έχει ήδη καταλάβει για τα καλά πλέον τι σημαίνει η αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Φρόντισε λοιπόν να το τονίσει αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικο σάιτ "heavy.com" .

O έμπειρος τεχνικός κλήθηκε να πει τα προγνωστικά του για το Final Four του NCAA, υποστηρίζοντας ότι το πρωτάθλημα θα κατακτήσει το Βιρτζίνια, ωστόσο με την κουβέντα να πηγαίνει στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν δίστασε να κάνει μία τρομερή δήλωση.

" Η αντιπαλότητα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι η μεγαλύτερη σε όλα τα αθλήματα, σε όλο τον κόσμο και τίποτα στις ΗΠΑ δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "πράσινων", καταθέτοντας την άποψή του.

Κλείνοντας, ο Πιτίνο έκανε και έναν πρώτο απολογισμό των πεπραγμένων του στον Παναθηναϊκό, λέγοντας: " Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα δεν είχε καμία ελπίδα να μπει στα playoffs, αλλά έχουμε σημειώσει πολλές εκτός έδρας νίκες και η ομάδα έχει πάει πολύ πιο μακριά από ότι περίμενε ο κόσμος. Οι φίλαθλοι με έχουν πραγματικά αγκαλιάσει".

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Μπουντούτσνοστ και με νίκη θα είναι δεδομένα στα playoffs. Δείτε τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ