ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Ο Γκιστ είναι αγαπητός στον κόσμο γιατί έδινε πάντα το 100%"

Πεδουλάκης: "Ο Γκιστ είναι αγαπητός στον κόσμο γιατί έδινε πάντα το 100%"
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ περιμένει να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, ο κόσμος του να αποθεώσει τον Τζέιμς Γκιστ και ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε πού οφείλεται η υστεροφημία του Αμερικανού στους "πράσινους" φιλάθλους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, στις δηλώσεις του ενόψει της πρεμιέρας της EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα, αναφέρθηκε στον πρώην παίκτη του στους "πράσινους".

"Ο Τζέιμς Γκιστ έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ αγαπητός στους οπαδούς μας γιατί πάντα έδινε το 100% στο παρκέ. Τον περιμένουμε για να τον υποδεχτούμε και να τον τιμήσουμε", ήταν οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος είχε προπονήσει τον Αμερικανό φοργουορντ/σέντερ και μάλιστα δις, αφού η πρώτη φορά ήταν η "παρθενική" θητεία και των δύο στο "τριφύλλι".

Όσο για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε: "Βασικά, είμαστε μία εβδομάδα όλοι μαζί. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να ανταποκριθούν σε ό,τι τους ζητάμε. Υπάρχουν κάποια σημεία του αγώνα που οι παίκτες δεν θυμούνται τα συστήματα. Θα είναι ένα δύστκολο και δυνατό παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα με τον ίδιο προπονητή και αρκετούς παίκτες από πέρυσι, κάτι που σημαίνει ότι ξέρουν τι να περιμένουν από το ματς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με ενέργεια".

ΤΟΜΑΣ: "ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΓΚΙΣΤ"

Από μέρους του, ο Ντεσόν Τόμας είπε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη φετινή σεζόν. Είναι το πρώτο μας ματς στη EuroLeague και η ομάδα είναι ενθουσιασμένη. Δεν θα είναι εύκολο, άρα θα πρέπει να βγούμε και να παίξουμε σκληρά. Έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες: Ο Ντέρικ Μπράουν, ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έπαιξε εδώ για σχεδόν επτά χρόνια. Θα παίξουν σκληρά και με ενέργεια, ενώ ο Γκιστ θα έχει μεγάλο κίνητρο, όπως πάντα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ