ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Να έχουμε μέτρο και αυτογνωσία"

Πεδουλάκης: "Να έχουμε μέτρο και αυτογνωσία"
EUROKINISSI

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον σχεδιασμό μίας ανταγωνιστικής ομάδας, ενώ επικαλέστηκε το παράδειγμα της Εθνικής και την φορολογία για να... κατέβουν οι τόνοι στο ελληνικό μπάσκετ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε ως... παλιός γνώριμος στην παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, όπου αφενός έθεσε τους στόχους της φετινής ομάδας και αφετέρου κατέδειξε την ελληνική μπασκετική πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", είπε: "Έγινε μία προσπάθεια εκ μέρους του προέδρου φέτος, η ομάδα να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο υπό δύσκολες συνθήκες λόγω και των προβλημάτων της χώρας και για τον Παναθηναϊκό έγινε ακόμα πιο δύσκολη γιατί την τελευταία χρονιά χάσαμε δυο ανθρώπους της οικογένειας. Συνεπώς, το βάρος πέφτει πλέον στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αυτό που συνεννοηθήκαμε ήταν να έχουμε μία ομάδα που να κρατήσει την ανταγωνιστικότητά της και να δώσει σε κάποια παιδιά το βήμα να έρθουν σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτό που ζητάμε είναι το μέτρο και την αυτογνωσία. Κι αυτό το λέω γιατί είναι πολύ επίκαιρα τα θέματα με την Εθνική ομάδα και πρέπει να παραδειγματιζόμαστε, γιατί ανεβάζουμε τους τόνους, νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι μας την ώρα που το επίπεδο έχει... ξεφύγει. Η Ελλάδα με δύσκολες φορολογικές συνθήκες μένει σε ψηλό επίπεδο με την τεχνογνωσία και την αγάπη με το άθλημα. Γι' αυτό πρέπει λίγο να κατεβάσουμε τους τόνους όσοι αγαπάμε το άθλημα”.

"Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας"

Τη συνέντευξη Τύπου προλόγισε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος είπε: "Σας καλωσορίζω όλους στην επίσημη παρουσίαση του προνητήμας και των νέων αθλητών της ομάδας μας. Φυσικά ο προπονητής μας δεν είναι νέος γιατί είναι πολλά χρόνια μέλος της οικογένειας. Είμαστε κάτω από την Ακρόπολη γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα σύμβολο της Αθήνας. Από την πλευρά της διοίκησης έγινε το καλύτερο δυνατόν να έρθουν παίκτες και να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα δώσει δώσει για μία ακόμη χρονιά χαρά στους φιλάθλους μας. Αυτός είναι ο στόχος . Η χαρά στους φιλάθλους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ