ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Σπουδαίοι οι Μπλατ και Σφαιρόπουλος"

Πασκουάλ: "Σπουδαίοι οι Μπλατ και Σφαιρόπουλος"

Ο Τσάβι Πασκουάλ λίγο πριν από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έβγαλε το... καπέλο του τόσο στον Ντέιβιντ Μπλατ, όσο και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket Legue και ο Τσάβι Πασκουάλ έπλεξε το εγκώμιο του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

"Στα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι σπουδαίος προπονητής. Αυτό ίσχυε και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που ήταν τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό", είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού νωρίτερα είχε αναφερθεί στο "βαρύ" πρόγραμμα της ομάδας του : "Έχω εμπειρία από την Ισπανία, παίζαμε ένα ματς ανά 48 ώρες. Είναι κάτι δύσκολο, κυρίως πνευματικά. Αν κερδίσεις το παιχνίδι, αλλάζει η ψυχολογία, αν το χάσεις, το ίδιο. Δεν έχει σημασία τι έγινε και τι παιχνίδια υπάρχουν μετά. Δεν είναι το ευκολότερο, αλλά δεν έχει σημασία. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Πρέπει να είσαι έτοιμος. Δεν μου είναι άγνωστο. Πρέπει να είσαι έτοιμος για τη νίκη, αυτή είναι η ζωή των παικτών και των προπονητών. Δεν σκεφτόμαστε τα επόμενα παιχνίδια, αλλά αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε στο γήπεδο.. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το τελευταίο μας ματς, αυτό είναι σίγουρο. Είμαστε η ίδια ομάδα που έβαλε 93 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν παίξαμε καλά με την Εφές. Από την αρχή του ματς δεν παίξαμε στο σωστό επίπεδο στην άμυνα και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Εφές παίξαμε διαφορετικά, αν είχαμε ευστοχήσει σε δύο - τρία σουτ, τα παιχνίδι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ