ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρατηρήσεις από τον Πασκουάλ, μέρος του προγράμματος ο Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ video είχε η σημερινή (27/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού, στην οποία συμμετείχε και ο Ματ Λοτζέσκι. Τα λάθη που έδειξε ο Πασκουάλ και οι δύο αγώνες που ακολουθούν.

Μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζάλγκιρις Κάουνας, το κλίμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν βαρύ. Η "γκέλα" απέναντι στους Λιθουανούς ήταν το δεύτερο άσχημο αποτέλεσμα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της EuroLeague 2018/19, με τον Τσάβι Πασκουάλ να είναι πολύ προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του. Γι' αυτό τον λόγο, έδειξε αρκετή ώρα video με τα λάθη που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (26/10) στο ΟΑΚΑ, τα ανέλυσε, στάθηκε σε συγκεκριμένα κομμάτια του 45λέπτου και περιμένει πλέον την αντίδραση των αθλητών του.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας παίζουν τη Δευτέρα (29/10, 17:30) με το Ρέθυμνο στο "Μελίνα Μερκούρη" και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Ποντγκόριτσα για να αντιμετωπίσουν την Μπουντούτσνοστ για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague σε ένα ματς που έχουν ελάχιστα να κερδίσουν και πάρα πολλά να χάσουν. Το θετικό για τον coach Πασκουάλ είναι πως ο Ματ Λοτζέσκι ακολούθησε για πρώτη φορά μετά τη θλάση που υπέστη μέρος του προγράμματος και αν όλα πάνε καλά, θα βρίσκεται στην αποστολή για το ταξίδι στο Μαυροβούνιο. Ο αγώνας με την Μπουντούτσνοστ θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (2/11 στις 20:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ