ΜΠΑΣΚΕΤ

PAO… μαζί με την ομάδα!

PAO… μαζί με την ομάδα!

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την συνεργασία του με την "ΑΚΤΙΝΑ Travel Group" σε μία όμορφη εκδήλωση, όπου έγιναν γνωστά τα πακετα ταξιδιών μέσω τσάρτερ για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζει να εξελίσσεται και να διευρύνει τις συνεργασίες του. Την Τρίτη (30/1) γνωστοποίησε και την συνεργασία του με την "ΑΚΤΙΝΑ Travel Group", παρουσιάζοντας τα πακετα ταξιδθών μέσω τσάρτερ για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια όμορφη εκδήλωση, που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (30/10) στο VIPLoungeτου ΟΑΚΑ,παρουσία σύσσωμου του αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠκαι εκπροσώπων των χορηγών της ΚΑΕ, το ΑΚΤΙΝΑTravelGroupπαρουσίασε τα πακέτα ταξιδιών μέσω charter για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Η αντιπρόεδρος του ΑΚΤΙΝΑTravelGroup, Ανδρομάχη Ζερζιβίλη, ήταν εκείνη που παρουσίασε αναλυτικά στους παρευρισκόμενους αυτά τα τέσσερα εκπληκτικά ταξιδιωτικά πακέτα, που δίνουν την ευκαιρία στους φίλους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠνα πετάξουν με το ίδιο αεροπλάνο (πτήση charter), να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα και να παρακολουθήσουν δια ζώσης τους αγώνες της.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που η άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά»,τόνισε η κα Ζερζιβίληκαι συνέχισε:

«Την περσινή σεζόν διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία το ταξίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την Μάλαγα με πτήσηcharter. Η αποστολή ταξίδευσε με άνεση και ταχύτητα, ενώ παράλληλα οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εξαιρετική εμπειρία και να γίνουν μέρος της ομάδας.

Φέτος σχεδιάσαμε να το αναπτύξουμε διοργανώνοντας τέσσερα αντίστοιχα ταξίδια με πτήσηcharterγια τη Βιτόρια, το Κάουνας, το Λας Πάλμας, καθώς και για την πόλη όπου θα βρεθεί η ομάδα για ταPlayOffsτηςEuroleague.

Πρόκειται για τέσσερα εκπληκτικά ταξίδια σε καυτές έδρες, τέσσερις μοναδικές ευκαιρίες για τους φιλάθλους ώστε να γίνουν κι εκείνοι μέρος μιας μεγάλης ευρωπαϊκής πορείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ».

Από μέρους του, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος,είπε: «Εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ήθελα να σας καλωσορίσω σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση της παρουσίασης της συνεργασίας μας με τοAKTINATravelGroup. Ευχαριστoύμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς μας που βρίσκονται δίπλα μας και μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ισχυρόportfolio. Φυσικά, ευχαριστούμε και τοAKTINATravelGroupκαθώς προσφέρει στους φιλάθλους μας την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα με πτήση τσάρτερ, σε όμορφες πόλεις της Ευρώπης».

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ

Τα πακέτα ταξιδιών είναι από σήμερα (1/11) διαθέσιμα για όλους, καθώς παρήλθε το διάστημα της αποκλειστικής τους διάθεσης στους κατόχους καρτών διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠγια τη σεζόν 2018-19.

Η αρχή γίνεται από το ταξίδι στην Βιτόρια για τον καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας αγώνα με την KIROLBETBaskoniaVitoria-Gasteiz,o οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 23 Νοεμβρίου.

Επειδή η ημέρα της αναχώρησης από την Αθήνα πλησιάζει (22/11) κλείστε ΤΩΡΑ τη θέση σας και ακολουθήστε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠστην πόλη που θα διοργανώσει φέτος το Final4της Euroleague.

Ακολουθούν τα ταξίδια στο Κάουνας για την αναμέτρηση με την Zalgiris Kaunasστις 18 Ιανουαρίου και στο Λας Πάλμας για το ματς με την Herbalife Gran Canariaστις 28 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται πως στην τιμή των πακέτων περιλαμβάνεται:

· Αεροπορικό εισιτήριο

· Φόρους αεροδρομίων

· Μεταφορές

· Διαμονή στο ξενοδοχείο της ομάδας

· Γνωριμία με την ομάδα και το τεχνικό team.

· Πρωινό στο ξενοδοχείο.

· Ασφάλεια Αστικής ευθύνης

Για online κρατήσεις πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα κάτωθι σημεία:

Tηλέφωνο:210 4221 800 (Δευτέρα με Παρασκευή 09.00 με 18.00)

Εmail: [email protected]

Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες των ταξιδιών πατώντας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ