ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Βραβεύεται ο Τσαρτσαρής με τη Μπουντούτσνοστ

Παναθηναϊκός: Βραβεύεται ο Τσαρτσαρής με τη Μπουντούτσνοστ

Ο Κώστας Τσαρτσαρής θα τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Μπουντούτσνοστ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ των "πράσινων".

Ο Κώστας Τσαρτσαρής θα γίνει σήμερα (4/4) ο επόμενος θρύλος του Παναθηναϊκού που θα τιμηθεί από τον σύλλογο με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ των "πράσινων".

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άλλοτε διεθνής φόργουορντ/σέντερ θα τιμηθεί στο περιθώριο του αγώνα με τη Μπουντούτσνοστ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), παίρνοντας την σκυτάλη από τους άλλους θρύλους της ομάδας που βραβεύτηκαν μέσα στην σεζόν. Ο λόγος για τους Απόστολο Κόντο, Τάκη Κορωναίο, Μιχάλη Κυρίτση και Λιβέρη Ανδρίτσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠυπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την καθοριστικής σημασίας αποψινή αναμέτρηση με τηνBuducnostVOLIPodgorica(4/4, 21.00),στο πλαίσιο της 30και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου τηςEuroleague,το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει την πρόκριση της ομάδας μας σταPlayoffs.

Παράλληλα, τους ενημερώνει πως θα συνεχιστούν οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά τονΑπόστολο Κόντο,τονΤάκη Κορωναίο, τονΜιχάλη Κυρίτσηκαι τονΛιβέρη Ανδρίτσο,θα βραβευτεί μία ακόμη εμβληματική φυσιογνωμία τουΠαναθηναϊκού,οΚώστας Τσαρτσαρής.

ΟΚώστας Τσαρτσαρήςγεννήθηκε στην Βέροια στις 17/10/1979 και ήταν ένα από τα σύγχρονα «4αρια» της εποχής του. Αποκτήθηκε από τονΠαναθηναϊκότο 2002 όντας σε ηλικία 23ων ετών και συνέχισε να φορά την πράσινη φανέλα ως το 2013 όταν και ολοκλήρωσε την πλούσια καριέρα του. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ το 1993 από τηΓ.Ε. Βέροιας,ενώ ακολούθησαν οΦίλιππος Βέροιας,η ισλανδικήΓκρίνταβικ, ηΝήαρ Ηστκαι τοΠεριστέρι, πριν φορέσει τα πράσινα.

Στα 11 χρόνια που παρέμεινε στονΠαναθηναϊκό, κατάφερε να κερδίσει 21 τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε τρεις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, δέκα φορές Πρωταθλητής Ελλάδας και οκτώ φορές Κυπελλούχος Ελλάδας σ’ έναν θεσμό που κατάφερε τρεις φορές ν’ αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του!

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

  • Τα εκδοτήρια του γηπέδου«Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10.(Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη 4/4 10.00-18.00 ), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010 .
  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr .
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
  • Τηλέφωνα2144022539 και 2144022543, Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.
  • ΤηνΠέμπτη 4/4θα λειτουργούν από τις 17.30 μέχρι τις 21.00 τα εκδοτήρια τουΟΑΚΑ.Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στοParking 5.
  • ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικάκαι ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σαςαποκλειστικάμε τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.
  • Παιδιά άνω των δύο ετών χρειάζονται εισιτήριο για την είσοδό τους στο γήπεδο.
  • ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠσας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά τουΑΜΚΑ(Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ