ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έξι παίκτες με γαστρεντερίτιδα!

Παναθηναϊκός: Έξι παίκτες με γαστρεντερίτιδα!
EUROKINISSI

Χωρίς έξι παίκτες θα πάει στην Ρόδο ο Παναθηναϊκός για τον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό (26/11, 15:00), με πέντε εξ αυτών να έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο με ιογενή γαστρεντερίτιδας!

Θύματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας έπεσαν έξι παίκτες του Παναθηναϊκού μία ημέρα πριν από τον αγώνα με τον Κολοσσό για την 7η αγωνιστική της Basket League (26/11, 15:00)! Οι Νικ Καλάθης, Ντεσόν Τόμας, Ντίνος Μήτογλου, Τζέιμς Γκιστ και Ιαν Βουγιούκας διεκομίστηκαν στο "Υγεία" για ιατρική παρακολούθηση, ενώ στο σπίτι του έμεινε και ο Στεφάν Λάσμε, κι αυτός με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Κανείς εξ αυτών δεν πήγε στο ΟΑΚΑ για την σημερινή προπόνηση, την τελευταία πριν αναχωρήσει η αποστολή των "πράσινων" για την Ρόδο και όπως είναι φυσικό δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στο "νησί των ιπποτών" για τον αυριανό αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός θα πάει ουσιαστικά με σύνθεση ανάγκης, δηλαδή με τους Λάνγκφορντ, Παπαγιάννη, Σακελλαρίου, Παπαπέτρου, Παππά, Λεκαβίτσιους, Λοτζέσκι, Αντετοκούνμπο, Καλαϊτζάκη και τις υπόλοιπες τρεις θέσεις της 12άδας να τις καλύπτουν παίκτες από το εφηβικό τμήμα. Κανονικά θα ταξιδέψει και ο Τσάβι Πασκουάλ που έμεινε στην Ισπανία μετά την αναμέτρηση με τη Μπασκόνια για να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό, οικογενειακό του πρόβλημα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ