EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Στρέφεται στη EuroLeague για τη διαιτησία του Κάουνας

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε έντονα παράπονα από τη διαιτητική αντιμετώπιση που είχε στο Κάουνας ειδικά από συγκεκριμένους ρέφερι και για τον λόγο αυτό αναμένεται να απευθυνθεί στη EuroLeague σαν μέτρο πρόληψης για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατάφερε να περάσει το βράδυ της Τρίτης από μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα όπως η ZalgirioArena, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη η εχθρική διαιτησία που είχαν οι "πράσινοι" και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την αποστολή τους.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός προτίθεται άμεσα να στραφεί προς τηνEuroleagueμε αφορμή την προκλητική διαιτησία κάποιων εκ των διαιτητών της αναμέτρησης με την ομάδα του Κάουνας. Με τον τρόπο αυτό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να εκφράσουν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το προϊόν από τέτοιες διαιτησίες και να αναγκάσουν τους αρμοδίους να σκύψουν πάνω από τοπ συγκεκριμένο πρόβλημα, για να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. Να σημειωθεί πως τη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης του Κάουνας αποτελούσαν οι Πέρες, Νέντοβιτς και Τραβίτσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ