ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για πρόστιμο και αλλαγή παίκτη

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δυσαρέσκεια επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς της EuroLeague. Υπάρχουν σκέψεις για πρόστιμο. Στο στόχαστρο Γκιστ-Λάσμε και ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής παίκτη

Η ήττα και - κυρίως - η εικόνα του Παναθηναϊκού στην ήττα από την Ρεάλ στη Μαδρίτη έχει φέρει αναταράξεις στο "πράσινο" στρατόπεδο. Στον Παναθηναϊκό έχουν εκφράσει ανησυχία για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και πλέον υπάρχουν σκέψεις για δραστικές κινήσεις. Από πρόστιμο (σε πρώτο βαθμό) μέχρι και αλλαγή παίκτη.

Με το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ να μετράει πλέον 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια του στην EuroLeague - και με τη μοναδική του νίκη σε αυτό το διάστημα να έχει έρθει με οριακό τρόπο κόντρα στην αδύναμη Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ - η δυσαρέσκεια είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Περισσότερο ωστόσο και από τις ήττες, αυτό που προβληματίζει είναι η εικόνα της ομάδας, με αποκορύφωμα τον αγώνα με την Ρεάλ, όπου παρατηρήθηκε μέχρι και αδιαφορία σε κάποια σημεία του αγώνα, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Μεγαλύτερος προβληματισμός υπάρχει κυρίως για τις εμφανίσεις των Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε, οι οποίοι από το ξεκίνημα της σεζόν δείχνουν να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πιο έντονα από κάθε άλλη φορά η σκέψη κάποιας αλλαγής, προκειμένου να ταρακουνηθεί η ομάδα, αλλά και να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα.

Ο αυριανός (21/12) αγώνας με την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) έχει πλέον αποκτήσει τον χαρακτήρα "τελικού" για τον Παναθηναϊκό, ενώ ίσως και να αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για κάποιους παίκτες να αποδείξουν ότι έχουν θέση στο οικοδόμημα των "πράσινων". Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι παρά το γεγονός ότι οι Γκιστ και Λάσμε είναι αυτοί που φαίνονται να βρίσκονται στο στόχαστρο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μία δυσαρέσκεια για όλους όσοι ευθύνονται για αυτή την εικόνα του Παναθηναϊκού, με τον Τσάβι Πασκουάλ να θεωρείται και αυτός εκ των υπεύθυνων για αυτό το γεγονός.

Προς το παρόν πάντως όλες αυτές είναι σκέψεις και δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Σε περίπτωση πάντως που ο Παναθηναϊκός γνωρίσει την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο αύριο (21/12), τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ