ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπερτομέου: "Αναστέλλουμε τις κυρώσεις, δεν τις συγχωρούμε"

Μπερτομέου: "Αναστέλλουμε τις κυρώσεις, δεν τις συγχωρούμε"

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στο sport.es για τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, επιβεβαιώνοντας ότι η EuroLeague ανέστειλε τις κυρώσεις που του είχαν επιβληθεί.

Η κόντρα τους έφτασε στα άκρα και κινδύνεψε να επηρεάσει ακόμα και όλο το οικοδόμημα της EuroLeague. Προφανώς όμως αυτό δεν ισχύει πια. Η σχέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου έχει αποκατασταθεί και αυτό φάνηκε τόσο στο πρόσφατο τουρνουά που διοργανώθηκε στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, όσο και από τις δηλώσεις που έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague στην ισπανική ιστοσελίδα sport.es, επιβεβαιώνοντας ότι η EuroLeague έχει "παγώσει" τις ποινές που είχε επιβάλει στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού.

" Τις προηγούμενες ημέρες έλεγα στην Ελλάδα πως το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Την προηγούμενη σεζόν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έκανε ανεπίτρεπτα πράγματα, για τα οποία του επιβλήθηκαν οι μεγαλύτερες κυρώσεις. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και εκείνος απολογήθηκε δημοσίως, αποδεχόμενος ότι έκανε λάθος. Αυτό ανοίγει την πόρτα για να αναστείλουμε τις κυρώσεις, όχι να τις συγχωρήσουμε. Και θα αποβληθεί την ίδια στιγμή, αν κάνει πάλι κάτι ανάλογο", τόνισε ο Μπερτομέου, όταν ρωτήθηκε για τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κληθεί να πληρώσει πρόστιμα-ρεκόρ για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, κι ενώ του είχε απαγορευτεί η είσοδος στους αγώνες της EuroLeague λόγω τιμωρίας. Το τελευταίο εξ αυτών το δέχτηκε μετά τον δεύτερο προημιτελικό με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ, ύψους 180 χιλιάδων ευρώ , ανεβάζοντας το σύνολο στις 360.000.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ