ΜΠΑΣΚΕΤ

Η EuroLeague "πάγωσε" τις ποινές στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΕΚΔΗΛΩΣΗ - GALA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΕΚΔΗΛΩΣΗ - GALA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η EuroLeague αποφάσισε να "παγώσει" τις ποινές που είχε επιβάλλει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε μία ακόμα κίνηση που δείχνει ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών εξομαλύνονται.

Οι σχέσεις της EuroLeague με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν αρχίσει πλέον να εξομαλύνονται για τα καλά. Με τον Τζόρντι Μπερτομέου να έχει "θάψει το τσεκούρι του πολέμου" πλέον με την παρουσία του στο 1ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και την κοινή φωτογραφία του με τον ισχυρό άνδρα των "πρασίνων" , τώρα ήρθε ένα ακόμα νέο να επιβεβαιώσει ότι πλέον τα πράγματα έχουν βελτιωθεί.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η EuroLeague αποφάσισε να "παγώσει" τις ποινές που είχε επιβάλλει την άνοιξη του 2018 στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ήτοι τα πρόστιμα και - το κυριότερο - την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που του είχε επιβληθεί.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πληρώσει κάτι παραπάνω απο το 50% των προστίμων που του είχαν επιβληθεί. Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι οι ποινές που του είχαν επιβληθεί δεν είναι πλέον ενεργές, αλλά "παγωμένες".

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος της NOVA, Δημήτρης Καρύδας, ο οποίος πήρε και τηλεοπτική συνέντευξη από τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Διαβάστε ακόμη:

Το πρόγραμμα του 1ου τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Γιαννακόπουλος - Μπερτομέου έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ