ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Ζούμε σε κράτος μπουρδέλο"

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει παρατηρητής, ζήτησε εξηγήσεις από την ΚΕΔ για τον μη ορισμό των τριών διαιτητών και έκανε λόγο για "κράτος μπουρδέλο".

Λίγο πριν από την σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε μιλώντας στα Μ.Μ.Ε. για το θέμα του μη ορισμού των τριών διαιτητών (Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου) που δεν θέλει ο Ολυμπιακός. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ΚΕΔ και ζήτησε εξηγήσεις, κάνοντας λόγο για "κράτος μπουρδέλο".

" Παρακολουθούμε επί εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία, να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι δεν θα κατέβει εάν ξαναοριστούν κάποιοι από τους συγκεκριμένους τρεις διαιτητές. Μαθαίνω ότι επί εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές, χωρίς να μας έχει εξηγήσει κάποιος με ποια κριτήρια δύο διεθνείς και άλλος ένας διαιτητής δεν μπαίνουν στις κληρώσεις των αγώνων του Ολυμπιακού.

Αυτό τι αποδεικνύει; Αποδεικνύει αυτό που λένε οι Ολυμπιακοί, ότι κράτος είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά το θέμα μας είναι ότι ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο. Απ' ότι φαίνεται και απ' ότι ακούγεται, υπάρχουν εκβιασμοί από τον υπουργό προς στην ΕΟΚ, από την ΕΟΚ στους διαιτητές; Δεν θέλω να πιστέψω τέτοια πράγματα", είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

"Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός ζητάει νόμιμα πράγματα και ζητάει εξηγήσεις γιατί οι εν λόγω διαιτητές, που ο Ολυμπιακός λέει ότι είναι ανεπιθύμητοι, δεν έχουν μπει. Θα είναι ο θάνατος του μπάσκετ να βγουν αύριο ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, το Περιστέρι, να πουν ότι δεν θέλουν τον Α, τον Β τον Γ. Θα καταλήξουμε τελικά να μην υπάρχουν Έλληνες διαιτητές να σφυρίζουν τους αγώνες. Θα αναγκαστούμε να υποστούμε όλοι τους εκβιασμούς του Ολυμπιακού και να παίζουμε με ξένους διαιτητές.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποκύψει σε αυτά τα παιχνίδια. Περιμένω μέχρι την ύστατη στιγμή να αποδείξει η ΚΕΔ ότι δεν παίζει παιχνίδια, ότι θα βάλει αυτούς τους διαιτητές στους αγώνες του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει παρατηρητής σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Μπορεί να αποδεικνύεται ότι κράτος είναι όντως ο Ολυμπιακός με τις αποφάσεις που πέρνονται. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις, τελειώνοντας η κλήρωση μέσα", είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ