ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: "Δεν υπάρχει εύκολη μέρα μετά τον θάνατο του πατέρα μου"

Γιαννακόπουλος: "Δεν υπάρχει εύκολη μέρα μετά τον θάνατο του πατέρα μου"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και υπογράμμισε ότι κάθε μέρα είναι δύσκολη μετά τον θάνατο του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Η εικόνα του γεμάτου ΟΑΚΑ για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του τον συγκίνησε. Αυτό τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του COSMOTE TV λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Χίμκι, τονίζοντας επίσης ότι μετά τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, καμία ημέρα δεν είναι εύκολη...

" Από την ημέρα που έφυγε ο πατέρας μου δεν υπάρχει μέρα που να μην είναι δύσκολη. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός τιμάει απόψε τη μνήμη του ανθρώπου που γιγάντωσε τον Παναθηναϊκό", είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

" Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ξεφεύγουν του αγωνιστικού. Ευχαριστώ και τις τρεις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας", συνέχισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που είπε αναφορικά με τη συμβουλή που θα του έδινε ο πατέρας του, εάν έβλεπε από ψηλά τα τεκταινόμενα στο ΟΑΚΑ:

" Υπάρχει και το αύριο, αυτό θα έλεγε ο πατέρας μου. Θα έλεγε «υπάρχει και επόμενη μέρα, προχωρήστε μπροστά». Ο πατέρας μου μού έλεγε πάντα κάτι που για πολλά χρόνια δεν ήταν στο μυαλό μου. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει, πρέπει να είμαστε όλοι φίλοι".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ