ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εφτασαν στην Αθήνα και ο Όγκαστ με τον Λοτζέσκι

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΖΑΚ ΟΓΚΑΣΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΖΑΚ ΟΓΚΑΣΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγη ώρα μετά την άφιξη του Μάρκους Ντένμον, ελληνικό έδαφος πάτησαν και ο Ζακ Όγκαστ με τον Ματ Λοτζέσκι για να ξεκινήσουν ποετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Και οι αφίξεις συνεχίζονται. Μία μέρα μετά τον Τζέιμς Γκιστ και λίγες ώρες μετά τον Μάρκους Ντένμον , αθηναϊκό έδαφος πάτησαν τόσο ο Ζακ Όγκαστ, όσο και ο Ματ Λοτζέσκι ώστε σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Εφτασαν στην Αθήνα και ο Όγκαστ με τον Λοτζέσκι

" Ηρθα για να προσπαθήσω να κερδίσω, να κερδίσω τίτλους. Θα δώσω ενέργεια, θα μπλοκάρω σουτ και θα πάρω ριμπάουντ, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και την Αθήνα. Είχα κάποιες ευκαιρίες για να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά τις προσπέρασα για τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ, γνωρίζω ότι το αποκαλούν πράσινη κόλαση" υποστήριξε ο Όγκαστ, που εξήγησε ότι περιμένει να πάρει το ελληνικό του διαβατήριο μέσα στις επόμενες εβδομάδες και πρόσθεσε πως: " Η περσινή σεζόν με βοήθησε να προσαρμοστώ και να προετοιμαστώ για τη φετινή χρονιά. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά".

Λίγα λεπτά αργότερα, προσγειώθηκε στην Αθήνα και ο Ματ Λοτζέσκι, που μετά από τέσσερις σεζόν στον Ολυμπιακό είναι έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. " Είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ, περιμένω να δω τι θα φέρει το μέλλον. Θέλω να προσαρμοστώ και να νιώσω άνετα στη νέα μου ομαδα" υποστήριξε ο Αμερικανός και συνέχισε: " Έκανα πολλές θεραπείες, προπονήθηκα και προσπάθησα να προετοιμάσω τον εαυτό μου για την επιστροφή στην Ελλάδα την οποία αγάπησα στα πρώτα τέσσερα χρόνια. Η Ελλάδα είναι φανταστική για εμάς, για τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Θέλαμε να μείνουμε εδώ. Πλέον αισθάνομαι καλά. Δεν είμαι στο 100%, όμως θα είμαι όταν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες".

Λίγο πριν τις 16:00, έφτασε στην Ελλάδα και ο Τσάβι Πασκουάλ, που είπε " από αύριο πιάνουμε δουλειά" με χαμόγελο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ