ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάτησε Αθήνα και ο Μάρκους Ντένμον για τον Παναθηναϊκό

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΝΤΕΝΜΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΝΤΕΝΜΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα μετά τον Τζέιμς Γκιστ, έφτασε στην Ελλάδα το νέο απόκτημα του Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού, ο Αμερικανός περιφερειακός Μάρκους Ντένμον.

Ενθουσιασμένος από τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, αλλά και συνειδητοποιημένος έφτασε στην Αθήνα ο Μάρκους Ντένμον. Ο Αμερικανός περιφερειακός που έπαιξε στις Σαλόν, Τόφας, Μπρίντιζι, Ιστανμπούλ και Γκαζιαντέπ, ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να διεκδικήσει ατομικές και συλλογικές διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

Ο 27χρονος ύψους 1μ.91 γκαρντ θα παίξει για πρώτη φορά στη EuroLeague, θα είναι αυτός που θα μοιράζεται τη θέση δυο με τον Νίκο Παππά και ουσιαστικά εκείνος που αντικατέστησε τον Τζέιμς Φελντέιν ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Υπενθυμίζουμε πως η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας για το 2017 θα διεξαχθεί στο Άργος Ορεστικό , μετά από πρόταση του Καστοριανού Δημήτρη Διαμαντίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ