Διαμαρτυρία Παναθηναϊκού στην ΚΕΔ

Ο Μάνος Παπαδόπουλος βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών και εξέφρασε τα παράπονα του για το ότι δεν μπαίνουν όλοι οι διαιτητές στις κληρώσεις των παιχνιδιών της Basket League.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των διαιτητών για την 24η αγωνιστική της Basket League και στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μάνος Παπαδόπουλος. Ο παράγοντας του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα παράπονά του προς την ΚΕΔ για το ότι δεν μπαίνουν στην κληρωτίδα όλοι οι διαιτητές. Κάτι που άρχισε να γίνεται από την ημέρα που ο Ολυμπιακός με εκβιαστικό τρόπο απαίτησε την εξαίρεση των κ.κ. Αναστόπουλο, Παναγιώτου και Μάνου από τα παιχνίδια του αλλιώς δεν θα κατέβαινε σε αυτά.

Ο παράγοντας του "τριφυλλιού" ξεκαθάρισε πως αυτό δεν επιτρέπετε να συνεχίσει να γίνεται, μιας και έχει περάσει πολύς καιρός και θα πρέπει άπαντες να λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις. Τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνονται χατίρια στις ομάδες, εξηγώντας πως και με την σειρά του ο Παναθηναϊκός, αλλά και οι υπόλοιποι σύλλογοι θα μπορούν να κάνουν το ίδιο και να τιναχτεί στον αέρα το πρωτάθλημα. Μάλιστα στο τέλος αστειεύτηκε κιόλας λέγοντας πως ευτυχώς που η ΚΕΔ έβαλε και το αρχικό του μικρού ονόματος του Αντώνη Αναστόπουλου στον πίνακα (κληρώθηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού) για να μην παρεξηγήσουν οι "ερυθρόλευκοι" και δεν κατέβουν στο επόμενο παιχνίδι.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρεμούτσικο, η αυλή με τα πιο λαχταριστά παϊδάκια στα νότια

Μια ταβέρνα διαμάντι, δυο αδέλφια-ιδιοκτητές μάλαμα και κρεατικά βγαλμένα από τη χρυσή βίβλο του ψησίματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.