ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: "Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ μιλώντας στο bgbasket.com υπογράμμισε ότι νιώθει καλά στον Ολυμπιακό, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο για την επόμενη σεζόν.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα bgbasket.com παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα πλάνα του ενόψει της νέας περιόδου. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ, που αναμένεται τη Δευτέρα (15/6) στην Αθήνα, τόνισε ότι αισθάνεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο αναφορικά με το συμβόλαιό του.

" Τη Δευτέρα θα βρίσκομαι στην Αθήνα όπου θα μείνω για περίπου ένα μήνα. Τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο. Θα μιλήσω με τον προπονητή και τη διοίκηση. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η ομάδα έχει έναν κορμό έμπειρων παικτών που με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Με τον κόουτς Μπαρτζώκα και τη διοίκηση τα πηγαίνω πολύ καλά. Δεν έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις. Ελπίζω ότι στο τέλος του μήνα ή στις αρχές του επόμενου θα έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο" υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Βεζένκοφ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο όνειρο του για το ΝΒΑ.

" Είχα την ευκαιρία να επιλεγώ στο ντραφτ πριν από τρία χρόνια από τους Νετς. Μιλάμε σχεδόν κάθε μήνα και μέσα στη χρονιά έρχονται και με βλέπουν τρεις-τέσσερις φορές. Θέλω να προπονηθώ μαζί τους και ελπίζω ότι το επόμενο καλοκαίρι θα έχω την ευκαιρία. Είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη να βρεθεί στο ΝΒΑ. Θέλω όμως να πάω και να παίζω και όχι να βρίσκομαι στον πάγκο. Αν μια μέρα είμαι έτοιμος να το κάνω θα είμαι πολύ χαρούμενος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ