ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπόγρης για Σπανούλη: "Συνέχισε να γράφεις ιστορία"

Μπόγρης για Σπανούλη: "Συνέχισε να γράφεις ιστορία"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπόγρης, σκόρερ της ασίστ-ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη, αποθέωσε μέσω των social media τον αρχηγό του Ολυμπιακού, που έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της Basket League.

Τιμή. Ευλογία. Συγκίνηση... Αυτές τις τρεις λέξεις επέλεξε ο Γιώργος Μπόγρης για να περιγράψει τα συναισθήματά του για το στατιστικό επίτευγμα του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι από το βράδυ της Κυριακής πρώτος σε ασίστ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος . Ο σέντερ του Ολυμπιακού ήταν μάλιστα αυτός που σκόραρε μετά την ασίστ-ρεκόρ του "Kill Bill", ο οποίος ξεπέρασε χάρις σε αυτήν τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην κορυφή της λίστας.

" Τιμή-Ευλογία-Συγκίνηση, δεν ξέρω ποια από αυτές τις λέξεις αντικατοπτρίζει περισσότερο το να σε έχει καποιος συμπαίκτη και πόσο μάλλον φίλο. Συνέχισε να σπας τα κοντέρ, συνέχισε να γράφεις ιστορία, συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο. Μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο 29χρονος σέντερ.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο σέντερ του Ολυμπιακού στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τιμή-Ευλογία-Συγκίνηση, δεν ξέρω ποια από αυτές τις λέξεις αντικατοπτρίζει περισσότερο το να σε έχει καποιος συμπαίκτη και πόσο μάλλον φίλο. Συνέχισε να σπας τα κοντέρ, συνέχισε να γράφεις ιστορία, συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο. Μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα. #blessed #halloffame #recordman #friendship #teamspirit #exeigerasei #denmporei #kairwtisanemiamera #ovassilismeto7 #weareolympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις


Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ