ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συρίγος για το Μπασκόνια - Ολυμπιακός: "Δεν είναι ενθαρρυντικά αυτά που είδαμε"

Συρίγος για το Μπασκόνια - Ολυμπιακός: "Δεν είναι ενθαρρυντικά αυτά που είδαμε"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπασκόνια, τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κακοί και πως πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα εμ 66-82 από τη Μπασκόνια στην Βιτόρια για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, προβληματίζοντας για μία ακόμα φορά με την εικόνα του. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 την εμφάνιση των "ερυθρόλευκων", τονίζοντας ότι δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να χαίρεται απλώς ακι μόνο επειδή κάποια στιγμή έδειχνε να βγάζει αντίδραση.

" Αν το πράγμα το διαβάσουμε από την κανονική του όψη, αυτά τα οποία είδαμε δεν είναι ενθαρρυντικά. Το να συζητάμε για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ότι είχε 2-3 αντιδράσεις και γλίτωσε τα χειρότερα δεν είναι τιμητικό. Η εμφάνισή του ήταν μετρίως μέτρια έως κακή. Στη συνολική αποτίμηση των πραγμάτων. Στην ενέργεια που έβγαλε, στην συγκέντρωση, στο τακτικό πλάνο" σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, για να συμπληρώσει:

"Ο Ολυμπιακός ήταν μία ομάδα που είχε κάποια ξεσπάσματα, κάποιοι παίκτες που θέλησαν να βγάλουν έξτρα ενέργεια και διάθεση. Όλο αυτό αποτυπώθηκε κυρίως με το τρίποντο, για αυτό ο Ολυμπιακός είχε 3 καλά διαστήματα. Επί της ουσίας και αυτό δεν ήταν κάτι χτισμένο σε ορθολογικό πλάνο. Χωρίς να υπάρχει κάτι για να υποστηρίξει αυτό που έχτισε στο παρκέ.

Δεν τιμά την ελληνική ομάδα και είναι μία ανάγνωση εύκολη να πει κάποιος ότι γλίτωσε τα χειρότερα επειδή είχε μία πρώτη και ίσως μία δεύτερη αντίδραση".

Ακολούθως ο Γιώργος Συρίγος κλήθηκε να σχολιάσει τις προσθήκες των Ρότσεστι και Ριντ και κατά πόσο αυτές θα αλλάξουν την εικόνα του Ολυμπιακού, τονίζοντας: " Και αυτό είναι σχετικό. Ο Ολυμπιακός με αυτή την ενίσχυση κυνηγάει ένα θαύμα. Αυτό που κάνει δεν στηρίζεται στον ρεαλισμό και ένα πλάνο που στηρίζεται στη λογική. Θα προσπαθήσει να κάνει εκπαίδευση σε δύο παίκτες που δεν έχουν καμία σχέση με την φιλοσοφία του.

Τίποτα δεν είναι εγγυημένο από εδώ και πέρα και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αυτό που συμβαίνει είναι η αποδοχή - δυστυχώς πλαγίως - πως ότι φτιάχτηκε το καλοκαίρι δεν είχε καμία λογική και πάμε με κινήσεις με περιορισμένη εμβέλεια δράσης να μαζέψουμε ό,τι μπορούμε".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου στο Sport24 Radio 103.3:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ