ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρότσεστι: "Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό"

Ρότσεστι: "Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Ο Τέιλορ Ρότσεστι έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "ερυθρολεύκων". "Πάντα ήθελα να έρθω, θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο".

Ο Τέιλορ Ρότσεστι κατέφτασε στον "Ελ. Βενιζέλος" για τον Ολυμπιακό, όπου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του ομαδα.

Ο 34χρονος γκαρντ, είπε αρχικά για την μεταγραφή του στους "ερυθυρόλευκους": "Σχεδιάζω να έρθω εδώ και χρόνια στον Ολυμπιακό. Έχω Έλληνα ατζέντη και κάθε χρόνο μιλάμε για τη δυνατότητα να έρθω στην Αθήνα, για το πόσο όμορφη είναι η πόλη, πόσο υπέροχοι είναι οι οπαδοί και είμαι επιτέλους ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και το λέγαμε με τη σύζυγό μου ότι νιώθουμε καλά που ήρθαμε. Το νιώθουμε σαν στο σπίτι μας".

Ρότσεστι: "Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Όσο για το αν μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό μετά το άσχημο ξεκίνημά του στη EuroLeague, ο Ρότσεστι είπε: "Δεν νομίζω ότι έχει ξεγράψει κανείς τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη ή πιστεύει ότι θα είναι εύκολο να παίξει εναντίον του. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω, να φέρω θετική ενέργεια, αισιοδοξία, να οδηγήσει την ομάδα ως πόιντ γκαρντ και να παίξω με πάθος και ενθουσιασμό για την ομάδα".

Ρότσεστι: "Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Τέλος, για το γεγονός ότι θα παίξει μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, είπε: "Έχουν παίξει καλοί παίκτες δίπλα σε σπουδαίους παίκτες του Ολυμπιακού, είναι τιμή μου να είμαι μέλος του. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ευχαριστώ τη διοίκηση και περιμενω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και να παίξω μπροστά στον κόσμο της. Πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι να ταιριάξω με την ομάδα και να τη βοηθήσω με κάθε τρόπο, είτε αυτος είναι το σκοράρισμα, είτε η δημιουργία, δεν έχει σημασία πώς, με ενδιαφέρει μόνο να βοηθήσω".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ