ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Β': Κρούσμα κορονοϊού, διακόπηκαν οι προπονήσεις

Ολυμπιακός Β': Κρούσμα κορονοϊού, διακόπηκαν οι προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι μέλος του σταφ της Αναπτυξιακής ομάδας του συλλόγου, του Ολυμπιακού Β', βρέθηκε θετικό σε τεστ κορονοϊού, με αποτέλεσμα να διακοπούν οι προπονήσεις.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού Β' για την σεζόν 2020/21, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι μέλος του σταφ της Αναπτυξιακής ομάδας του συλλόγου βρέθηκε θετικό σε τεστ κορονοϊού.

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ότι από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικό δείγμα στην ομάδα, διακόπηκαν άμεσα οι προπονήσεις, ενώ αναμένεται να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του Ολυμπιακού η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι διέκοψε την προετοιμασία της στα Ιωάννινα λόγω κρούσματος κορονοϊού σε παίκτη της ομάδας, ενώ πριν από περίπου 10 μέρες ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι είχε βρεθεί θετικός σε τεστ κορονοϊού ο Κώστας Παπανικολάου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κρούσμα κορονοϊού στην Αναπτυξιακή ομάδα

Μέλος του σταφ της Αναπτυξιακής ομάδας, Ολυμπιακού B' Piraeus Bank, βρέθηκε θετικό σε τεστ για Covid-19.

Οι προπονήσεις διακόπηκαν άμεσα και θα ξεκινήσουν και πάλι όταν λάβουμε τα αποτελέσματα των νέων τεστ που υποβλήθηκαν παίκτες, προπονητικό επιτελείο και σταφ, εφόσον είναι όλα αρνητικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ