ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Το πρωτότυπο "μην ενοχλείτε" αναμνηστικό καρτελάκι που έδωσε στον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Το πρωτότυπο "μην ενοχλείτε" αναμνηστικό καρτελάκι που έδωσε στον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έδωσαν ένα διαφορετικό αναμνηστικό καρτελάκι στους αντιπάλους τους.

Τα μέλη των ομάδων πριν από τις αναμέτησεις συνηθίζουν να ανταλλάσουν διάφορα "αναμνηστικά"" και οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού την τρέχουσα πρωτοτυπούν, καθώς δίνουν στους αντιπάλους τους (και) καρτελάκια πόρτας.

Οι ερυθρόλευκοι την φετινή σεζόν επέλεξαν να μην δίνουν μόνο τα καθιερωμένα λάβαρα στους αντιπάλους τους πριν από την έναρξη των αναμετρήσεών τους. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού πριν από το τζάμπολ των αγώνων τους προσφέρουν στους αντιπάλους τους καρτελάκια πόρτας, στα οποία από τη μία πλευρά αναγράφουν πως επιτρέπεται η είσοδος στο δωμάτιο και από την άλλη το αντίθετο μήνυμα. Αυτά τα καρτελάκια μαζί με τα συνηθισμένα πλέον λάβαρα έδωσαν οι ερυθρόλευκοι και στα μέλη του ΠΑΟΚ πριν από την αναμέτρηση ( 68-78) της 11ης αγωνιστικής της Basket League.

Ολυμπιακός: Το πρωτότυπο "μην ενοχλείτε" αναμνηστικό καρτελάκι που έδωσε στον ΠΑΟΚ

Τα τελευταία χρόνια αρκετές ομάδες επιλέγουν να δίνουν διαφορετικά αναμνηστικά "δώρα" στους αντιπάλους τους και δίνοντας άλλη "νότα" στην διαδικασία ανταλλαγής "αναμνηστικών". Ενδεικτικά αναφέρουμε πως κατά καιρούς ομάδες έχουν δώσει στους αντιπάλους μαγνητάκια, μπρελόκ, mousepads και κονκάρδες, ενώ ο Ολυμπιακός φέτος πρωτοτυπεί και τους προσφέρει (και) καρτελάκια πόρτας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ