ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σκέψεις για αλλαγές στην περιφέρεια

Ολυμπιακός: Σκέψεις για αλλαγές στην περιφέρεια
EUROKINISSI

Η εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια έχει προβληματίσει, με τους "ερυθρόλευκους" να σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγές. Επικρατέστερος για αποχώρηση ο Πάντερ αν παρθεί η απόφαση.

Η αμυντική συμπεριφορά του Ολυμπιακού στην περιφέρεια στα τελευταία παιχνίδια έχει δημιουργήσει προβληματισμό. Τα ρεσιτάλ των Ταϊρίς Ράις, Αλεξέι Σβεντ και Λορέντζο Μπράουν τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εκθέσει τους γκαρντ των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Με βάση την εικόνα των τελευταίων αγώνων, αν παρθεί τέτοια απόφαση είναι πολύ πιθανό αυτός που θα αποχωρήσει να είναι ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος εδώ και καιρό είναι εκτός ροτέισον (και στα τελευταία παιχνίδια εκτός 12αδας), ενώ δεν αποκλείεται μαζί του να αποχωρήσει ακόμα ένας γκαρντ (πιθανότατα ο Γουέιντ Μπάλντγουιν).

Οι σκέψεις των "ερυθρόλευκων" είναι να γίνει κάποια κίνηση για έναν ψηλό γκαρντ με ικανότητα στην άμυνα, αφού από το υπάρχον ρόστερ ο μόνος καλός αμυντικός στις θέσεις των γκαρντ είναι ο Αντώνης Κόνιαρης. Παράλληλα ωστόσο ο συγκεκριμένος παίκτης θα πρέπει να μπορεί να δώσει και λύσεις στην επίθεση στο κομμάτι της δημιουργίας, όπου υπάρχουν μόνο οι Βασίλης Σπανούλης και Τέιλορ Ρότσεστι. Με λίγα λόγια, ένας παίκτης που θα μπορεί να συνυπάρξει στο παρκέ με τους δύο έμπειρους γκαρντ, προκειμένου να μπορέσει να τους αποφορτίσει και στις δύο πλευρές του παρκέ.

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ

Την ίδια στιγμή που στην ομάδα του Πειραιά εξετάζουν τις επιλογές τους στις θέσεις των γκαρντ, έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και προς τον Ιωνικό, όπου αγωνίζεται δανεικός ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Τσάπα, να δηλώνει χθες (21/12) ότι περιμένει βοήθεια προκειμένου ο Ιωνικός να πάει ακόμα ψηλότερα, οι "ερυθρόλευκοι" παρατηρούν διακριτικά τις εξελίξεις. Σε περίπτωση λοιπόν που υπάρξουν διοικητικές ή άλλου είδους αλλαγές στην ομάδα της Νίκαιας, τότε ενδεχομένως να καλέσουν πίσω τον Χαραλαμπόπουλο προκειμένου να αρχίσει σιγά-σιγά να ενσωματώνεται στην φιλοσοφία της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ