ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παίρνει τον Πέτρο Μελισσαράτο

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΨΥΧΙΚΟ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΨΥΧΙΚΟ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Β' ενισχύεται στο "5" με την απόκτηση του Πέτρου Μελισσαράτου. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν ακόμη έναν περιφερειακό.

Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός Β' στρέφει την προσοχή του στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα με αντίπαλο τον Τρίτωνα (5/10, 17:00), οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του Πέτρου Μελισσαράτου.

Ο 26χρονος σέντερ ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Λάρισας, έχοντας υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τη θεσσαλική ομάδα, πριν ακόμη αυτή πάρει τη wild card για τη Basket League. Η άνοδος όμως στην πρώτη κατηγορία άλλαξε άρδην τα δεδομένα για εκείνον, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον σύλλογο πριν από μερικές ημέρες.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, για να προχωρήσει τις συζητήσεις με τον παίκτη, ο οποίος πέρσι είχε 11.9 πόντους (με 70% στα δίποντα και 72.9% στις βολές), 5.5 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο με την Καστοριά -συνυπήρξε σε αυτή με τον Ανδρέα Πετρόπουλο, που επίσης φέτος μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό. Πέραν της Καστοριάς, ο Πέτρος Μελισσαράτος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Άλιμο, Περιστέρι, Νέα Κηφισιά, Πανελευσινιακό, Πανιώνιο, Παπάγου και Ψυχικό.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν επίσης για την απόκτηση ενός περιφερειακού, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να ολοκληρώσουν το παζλ του ρόστερ για τη φετινή σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ