ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποχώρηση αποφασίστηκε από το πρώτο λεπτό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα τρία φάουλ στο πρώτο λεπτό, η επικοινωνία πάγκου - Αγγελόπουλων και η αποχώρηση που καθυστέρησε για λόγους ασφαλείας. Αυτό είναι το χρονικό της απόφασης των παραγόντων του Ολυμπιακού (VIDEO).

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Οι Πειραιώτες δεν βγήκαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ για το Β' μέρος, ο team μάνατζερ Χρήστος Μπαφές έδειξε τις διαθέσεις των ερυθρόλευκων , όμως η πραγματικότητα είναι πως η απόφαση πάρθηκε πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Το γεγονός ότι οι διαιτητές Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου χρέωσαν την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ με τρία φάουλ σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο πρώτο λεπτό του ημιτελικού ήταν αρκετό ώστε να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο και τους Γιώργο - Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Η απόφαση για αποχώρηση από τον αγώνα πάρθηκε, με απλά λόγια, πολύ νωρίς και όχι στο ημίχρονο, καθώς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού θεώρησαν σωστό να ανακοινώσουν την αντίδρασή τους όταν βρίσκονταν σε ασφαλή χώρο ώστε να μη διακινδυνεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα.

Δείτε το video με τα τρία φάουλ στο πρώτο λεπτό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ