ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανταλλαγή πληροφοριών με την Αδριατική Λίγκα

Ολυμπιακός: Ανταλλαγή πληροφοριών με την Αδριατική Λίγκα

Οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Νίκος Λεπενιώτης εκ μέρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Αδριατικής Λίγκας στο Ζάκρεμπ και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο διευθυντής marketing κι εμπορικής ανάπτυξης των ερυθρολεύκων, Νίκος Λεπενιώτης ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ και συζήτησαν με ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας διάφορα ζητήματα που αφορούν την πιθανή συμμετοχή της ομάδας τους στην διοργάνωση.

Η συμμετοχή στην Αδριατική Λίγκα είναι στο κάδρο των ερυθρολεύκων, οι οποίοι έχουν τραβήξει στα άκρα την κόντρα τους με την ΕΟΚ, την ΚΕΔ και τον Παναθηναϊκό και στο πλαίσιο αυτό έχουν πραγματοποιήσει επαφές με την διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν κυρίως χώρες που προέρχονται από την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Νίκος Λεπενιώτης μάλιστα στο πλαίσιο αυτών των επαφών συναντήθηκαν την Τετάρτη (10/4) στο Ζάγκρεμπ με στελέχη της Αδριατικής Λίγκας. Οι δύο πλευρές κατά την διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και πληροφορίες, καθώς τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν το marketing, τις διαφημίσεις και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ το "παρών" σε αυτή μεταξύ άλλων έδωσε ο διευθυντής της διοργάνωσης, Κρέσιμρ Νοβοσέλ.

Ο Νόβοσελ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ανέφερε πως "συνατηθήκαμε στο Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία και το ενδιαφέρον να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα. Οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος θα υπάρξει μετά το συμβούλιο των μελών της Αδριατικής Λίγκας, το οποίο θα λάβει χώρα μετά το τέλος των φετινών τελικών της διοργάνωσης".

Η Αδριατική Λίγκα ανήκει στις ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωσή της, ενώ η επόμενη γενική συνέλευσή της θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της σειράς των τελικών μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μπουντούτσνοστ (12-22/4).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ