ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Τίμα έγινε... δάσκαλος

O Τίμα έγινε... δάσκαλος

Ο Γιάνις Τίμα διοργάνωσε με επιτυχία ένα τριήμερο camp και φρόντισε οι 28 αθλητές που συμμετείχαν σε αυτό να πάρουν και μαθήματα ζωής. Δείτε τη mini movie του camp, στο οποίο το "παρών" έδωσαν οι Τορνίκε Σενγκέλια, Ντάιρις Μπέρτανς, Γιάνις Μπλουμς, Κρίσταπς Γιανιτσένοκς και Όλεγκ Λάτισεφς.

Ο Γιάνις Τίμα έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να έρθει στην Ελλάδα και πριν αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, αλλά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έγινε για λίγο... δάσκαλος για τις ανάγκες του camp του.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακό από τις 9 ως ις 11 Ιουλίου διοργάνωσε το "Jianis Timma Junior Basketball Camp 2018", στο οποίο συμμετείχαν 28 νεαροί αθλητές που είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν υπό την εποπτεία 11 προπονητών, το "παρών" σε αυτό έδωσαν και οι Τορνίκε Σενγκέλια, Ντάιρις Μπέρτανς, Γιάνις Μπλουμς, Κρίσταπς Γιανιτσένοκς και Όλεγκ Λάτισεφς (διαιτητής).

Ο Γιάνις Τίμα απευθυνόμενος στα παιδιά είπε μεταξύ άλλων πως "σκοπός μου είναι να σας δώσω πληροφορίες για το πώς είναι το επαγγελματικό μπάσκετ στην πραγματικότητα και για όσα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί, όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Θα σας δώσω παραδείγματα κι εγώ και οι καλεσμένοι θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας. Ο σκοπός μας είναι να προετοιμάσουμε για κάτι που δεν έχετε ζήσει και για το τι πρέπει να περιμένετε στη μελλοντική σας καριέρα".

Ο Τορνίκε Σενγκέλια κατά την παρουσία του στο camp ρώτησε τους νεαρούς αθλητές αν πιστεύουν πως θα αγωνιστούν στο ΝΒΑ και "τσέκαρε" τις αντιδράσεις τους πριν τους πει "ό,τι κι αν κάνετε, πρέπει να έχετε πίστη (σ.σ. στον εαυτό σας). Δεν υπάρχει "ίσως" και "όχι". Πρέπει να είστε σίγουροι και να πιστεύετε στον εαυτό σας" κι εν συνεχεία τους έδωσε ακόμη μία πολύτιμη συμβουλή: "Το κλειδί για την επιτυχία είναι να μην ξεχνάς πού πηγαίνεις και από πού προέρχεσαι".

Δείτε το video με τη mini movie του camp:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ