ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Φταίνε τα τρίποντα της Αρμάνι και η πνευματική μας προσέγγιση"

Μπλατ: "Φταίνε τα τρίποντα της Αρμάνι και η πνευματική μας προσέγγιση"

O Nτέιβιντ Μπλατ εξήγησε γιατί ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός στην 3η "στροφή" της EuroLeague ηττήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και ο Ντέβιντ Μπλάτ στάθηκε στα δέκα περισσότερα σουτ τριών πόντων (2/13 - 12/29) που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά και στην πνευματική προσέγγιση της ομάδας του.

Ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής αρχικά έδωσε "συγχαρητήρια στην Αρμάνι, η οποία έκανε ένα καλό παιχνίδι. Υποφέραμε από το ταξίδι και είχαμε κούραση τόσο ψυχολογική όσο και σωματική, την οποία δεν μπορέσαμε να την ξεπεράσουμε. Θα πω κάτι που είπα και στους παίκτες, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο ωραία ή τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Αυτή την στιγμή έχουμε δύο νίκες και μία ήττα και πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για να αντεπεξέλθουμε".

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πάντως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους "φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο. Θέλαμε να τους δώσουμε μία καλύτερη εμφάνιση και καλύτερη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα το κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι".

Τέλος, ο ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα: "Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες έπαιξαν γρήγορα, αυτό που πιστεύω ότι επηρέασε ήταν ότι η αντίπαλος ομάδα έβαλε 10 παραπάνω τρίποντα, δηλαδή είναι 30 πόντοι. Αν δούμε τα στατιστικά είχαμε 21 ασίστ και είχαν 13, ποιος έτρεχε και πάσαρε την μπάλα δεν είμαι σίγουρος για να το πω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έβαλαν 10 παραπάνω τρίποντα και πήραν 30 πόντους απ' αυτό. Επίσης η διαφορά στις βολές ήταν μεγάλη και έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν θα έλεγα ότι φταίει το τέμπο του αγώνα, αλλά η δική μας πνευματική προσέγγιση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ