ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλωτσιά από οπαδό του Παναθηναϊκού σε Μπουρούση

Κλωτσιά από οπαδό του Παναθηναϊκού σε Μπουρούση
INTIME SPORTS

Δυστυχώς σ' άλλον έναν τελικό της Α1, δεν έλειψαν τα επεισόδια, με τον Γιάννη Μπουρούση να δέχεται επίθεση από οπαδούς που είχαν μπει στο παρκέ, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς.

Κάθε χρόνο και χειρότερα είναι τα πράγματα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού της χώρας μας. Οι τελικοί ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, αντί για γιορτή μετατρέπονται σε... πόλεμο.

Και εκεί που νομίζαμε πως τα έχουμε δει όλα, ήρθε ο τέταρτος τελικός να μας αποδείξει πως το βαρέλι δεν έχει πάτο. Συγκεκριμένα, χούλιγκαν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σ' έναν παίκτη. Αυτή την φορά, θύμα των θερμόαιμων οπαδών ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης.

Όλα ξεκίνησαν λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τέταρτου τελικού, όπου οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο παρκέ για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως κάποιοι απ' αυτούς είχαν άλλες προθέσεις.

Όσο κι αν προσπάθησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης να προστατέψει τον συνάδελφό του, ένας οπαδός με καλυμμένο το πρόσωπο πήγε από πίσω του και τον κλώτσησε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αναστάτωση. Στην συνέχεια, ένας άλλος πέταξε μπουκάλι και η ένταση δεν άργησε να αυξηθεί.

Στην πραγματικότητα βέβαια, τα... παρατράγουδα ήταν δεδομένο πως θα συμβούν, αφού πριν από την έναρξη του αγώνα, εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονταν πίσω από τους πάγκους και έκαναν... περατζάδα. Η αστυνομία γι' άλλη μια φορά, αποδείχθηκε ανίκανη να τους σταματήσει.

Επίθεση και σε Αγγέλου

Ο Γιάννης Μπουρούσης πάντως δεν ήταν το μόνο... θύμα των άμυαλων οπαδών, αφού και ο Βαγγέλης Αγγέλου δέχτηκε επίθεση από "πράσινους" χούλιγκαν.

Κατά την είσοδο των θερμόαιμων οπαδών στο παρκέ, κάποιοι επιτέθηκαν στο άμεσο συνεργάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, με αποτέλεσμα να έχει τραυματισμένο μάτι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ