ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"

Ίβκοβιτς: "Ευχαριστούμε τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Στην εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά τη νίκη επί του Πανελληνίου στη Λαμία, που έδωσε στους "ερυθρόλευκους" την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Ηταν μια πρεμιέρα μιας νέας ομάδας και με την προσπάθεια έμεινα ευχαριστημένος. Δεν ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας ακολούθησε", είπε αρχικά ο Ντούντα.

" Κερδίσαμε όλα τα δεκάλεπτα και δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε ένα. Εδωσα χρόνο και στους μικρούς. Μπερδευτήκαμε κάπως, είχαμε 11 λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο".

"Ο Πανελλήνιος με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Προσπάθησε και εύχομαι να έχει καλή συνέχεια. Εμείς χρειαζόμαστε συγκέντρωση. Είμαστε λίγο χρόνο μαζί, αλλά αυτό το τριήμερο θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κάνουμε καλή πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα βρούμε τον καλό εαυτό μας ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης".

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, δήλωσε: " Ξεκινήσαμε τη νέα προσπάθεια. Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε σοβαρά, επιβάλλαμε το ρυθμό μας απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που έκανε ένα νέο ξεκίνημα. Τους εύχομαι να έχουν καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς".

"Νιώθαμε σα να παίζουμε στο ΣΕΦ, είχε έρθει πολύς κόσμος, ακόμη κι από την Αθήνα. Περιμένουμε στο κατάμεστο ΣΕΦ να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο ματς της Δευτέρας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ