ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιπόλαιος ο τραυματισμός του Τουπάν, καλύτερα ο Σπανούλης

GOMELSKY CUP 2018 / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
GOMELSKY CUP 2018 / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αξέλ Τουπάν χτύπησε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ούνικς Καζάν, αλλά ο τραυματισμός του είναι επιπόλαιος, ενώ καλά είναι τα νέα και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αξέλ Τουπάν επέστρεψε στην Ελλάδα λαβωμένος, αλλά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό, ενώ και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης αισθάνεται καλύτερα μετά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Ο Αξέλ Τουπάν τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του "μικρού" τελικού του "Gomelsky Cup" , καθώς έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε, του δημιουργήθηκε ένα αιμάτωμα στο αριστερό ισχίο .Ο 26χρονος Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ, όμως, δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και αυτό τον λόγο δεν θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ενώ είναι πιθανή και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Χολαργό (4/10) στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και για αυτό τον λόγο δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στη Μόσχα. O αρχηγός των "ερυθρολεύκων" δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και η κατάστασή του έχει βελτιωθεί, μιας και ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα.

Οι "ερυθρόλευκοι" την Δευτέρα (1/10) θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές πολύτιμες "ανάσες" και θα επιστρέψουν σε ρυθμό προπονήσεων την Τρίτη (2/10), όταν θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Χολαργό (4/10).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ