ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3: "Α2 και Αδριατική για τον Ολυμπιακό"

Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3: "Α2 και Αδριατική για τον Ολυμπιακό"

Δεδομένη θεωρεί ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος, την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο ματς με τον Προμηθέα και τον υποβιβασμό του στην Α2.

Τη σιγουριά του πως ο Ολυμπιακός θα παίξει την περίοδο 2019/20 στην ελληνική Α2 και την Αδριατική Λίγκα (αρκεί η συμμετοχή του να ψηφιστεί στη γενική της συνέλευση στις 14/5) μοιράστηκε ο Παντελής Διαμαντόπουλος. "Ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ματς με τον Προμηθέα" ήταν η ατάκα του διευθυντή του Sport24 Radio 103,3 στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς", λίγη ώρα μετά από την τοποθέτηση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στον αγώνα των ερυθρόλευκων με τον Προμηθέα Πάτρας για την 26η αγωνιστική της Basket League.

" Ο Ολυμπιακός δεν κατεβαίνει. Αυτή η μέρα, η 3η του Μάη του 2019 είναι ιστορική μέρα, ο Ολυμπιακός πέφτει στην Α2 κατηγορία" εξήγησε και συνέχισε: " Δεν έχει λόγο να αλλάξει τη στάση του. Θα ακολουθηθεί μια διαδικασία, δεν θα αρχίσει να παίζει την επόμενη εβδομάδα στην Α2. Φτου κι από την αρχή, Βασιλειάδηδες, Βασιλακόπουλοι και τα υπόλοιπα. Στις 14 θα τελειώσει η υπόθεση με την Αδριατική Λίγκα στη γενική της συνέλευση".

Ακούστε το ηχητικό με όλες τις ατάκες του Παντελή Διαμαντόπουλου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ