ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατζέντης Στρέλνιεκς: "Τραυματίστηκε και συνέχισε να παίζει"

Ατζέντης Στρέλνιεκς: "Τραυματίστηκε και συνέχισε να παίζει"

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τραυματίστηκε στο ματς της Λετονίας με το Μαυροβούνιο και σύμφωνα με τον ατζέντη του, Αρτούρς Καλνίτις έμεινε στο παρκέ, όσο περισσότερο μπορούσε.

Ο Ολυμπιακός θα πορευτεί χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς ο 29χρονος Λετονός γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του με το Μαυροβούνιο για την 12η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 29χρονος σουτέρ πάτησε παρκέ για 36:38 και όπως ενημέρωσε ο ατζέντης του, Αρτούρς Καλνίτις αγωνίστηκε όσο περισσότερο μπορούσε παρά τον τραυματισμό του.

"Ο Γιάνις Στρέλνιες υπέστη έναν μικρό μυϊκό τραυματισμό κατά την διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και παρά τον τραυματισμό έπαιξε όσο περισσότερο μπορούσε. Μετά την χθεσινή εμφάνιση του Γιάνις δεν έχω νιώσει περισσότερο περήφανος για κάποιον από τους πελάτες μου. Πραγματικά εκπληκτικό", έγραψε στο Twitter ο Λετονός ατζέντης για τον γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέστη θλάση β' βαθμού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ