ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανατροπή στο λιμάνι

Ανατροπή στο λιμάνι

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 ότι ο Μπλατ θέλει τον Ρούμπιτ και στο "5", πάει για 4αρι, στηρίζει Γκος, Μάντζαρη , αλλά θα ψάξει και έβδομο ξένο.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Τόνισε ότι μένουν μόνο οι υπογραφές για τον Ογκουστίν Ρούμπιτ, ενώ πρόσθεσε ότι το πλάνο των "ερυθρόλευκων" για τον Αμερικανό είναι να τον χρησιμοποιήσει και στις δύο θέσεις των ψηλών, αλλά περισσότερο αυτή του σέντερ και πλέον ψάχνει για έναν ακόμα πάουερ φόργουορντ.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 τόνισε: " Ο Ολυμπιακός θα τον πάρει τον Ρούμπιτ, θα πέσουν οι υπογραφές. Αυτόν θέλει ο Μπλατ και το έχει πει. Στο μυαλό του ο Μπλατ τον έχει για 5αρο4αρι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για 4αρι. Η διάθεση του Μπλατ είναι να πάρει κι άλλο πάουερ φόργουορντ. Με τον Μιλουτίνοβ, τον Ρούμπιτ και άλλον ένα, μάλλον τον Αγραβάνη θα καλύψει την θέση του σέντερ. Δεν τον θέλει ο Μπλατ (σ.σ τον Αγραβάνη), τον θέλει ο Ολυμπιακός. Το πιο πιθανό είναι να μείνει με μία αναπροσαρμογή. Τώρα ψάχνει και για άλλο 4αρι. Περισσότερο αυτό ψάχνει παρά 5αρι. Όλοι οι παίκτες που θέλει να πάρει ο Μπλατ θέλει να έχουν σουτ.".

Ακολούθως ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ για την περιφέρεια της ομάδας: " Ο Μπλατ θέλει την παραμονή του Γκος, αλλά και του Μάντζαρη με αναπροσαρμογή. Τον Γκος τον θέλει, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι 100% σίγουρο ότι θα μείνει. Οι μετοχές του Μάντζαρη έχουν ανέβει σε διοίκηση και προπονητή, εκκρεμεί όμως ραντεβού για να συζητηθούν τα χρήματα. Με τα χρήματα που είναι να πάρει ο Μάντζαρης, 800.000 ευρώ, δεν θέλει ο Μπλατ να μείνει. Αν φτιάξει και αυτός νέο συμβόλαιο θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης έβδομου ξένου, αλλά αν θα είναι περιφερειακός ή όχι θα φανεί. Ο Μπλατ δεν θέλει να βιαστεί και θέλει να αφήσει το θέμα ανοιχτό. Ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του την Α2 και άρα όντας αφιερωμένος στην Ευρωλίγκα έπρεπε να πω άλλο παίκτη όχι έβδομο ξένο".

Κλείνοντας, ο Παντελής Διαμαντόπουλος τόνισε: " Να πω ότι πριν από λίγες μέρες ο Μπλατ προσπάθησε να πάρει τον Πίτερς από την ΤΣΣΚΑ, ίσως πάει στην Έφες. Ο Ντιλέϊνι είπε όχι στα 2.5 εκατομμύρια της ΤΣΣΚΑ, οπότε ο πήχης είναι πολύ υψηλός. Το ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης θα φανεί από τις καραμπόλες που θα γίνουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ