ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Ρούμπιτ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ογκουστίν Ρούμπιτ αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή τότε αναμένεται σύντομα να υπάρξει και η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο Ογκουστίν Ρούμπιτ ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ πρακτικά πρέπει να θεωρείται "κλεισμένος" από τους "ερυθρόλευκους" και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.

Ο πρώην παίκτης της Μπάμπεργκ είχε στα χέρια του πρόταση και από την Χίμκι, ωστόσο στο τέλος αποφάσισε ότι η πρόταση των "ερυθρόλευκων" κάλυπτε περισσότερο τις ανάγκες του.

Ο Ρούμπιτ ήταν ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για την κάλυψη μίας εκ των θέσεων της γραμμής των ψηλών του Ολυμπιακού, χάρη στην ικανότητά του να αγωνιστεί τόσο ως πάουερ φόργουορντ όσο και ως σέντερ. Την σεζόν 2018/19 ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος βρισκόταν στην λίστα του Sport24.gr με τους 100 παίκτες εκτός EuroLeague που ξεχώρισαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 14.5 πόντους και 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μπάμπεργκ.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η απόκτησή του, ο Ρούμπιτ θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά από αυτές των Κέβιν Πάντερ, Αντώνη Κόνιαρηκαι Μπράντον Πολ. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πειραιά έχει ακόμα αφήσει ελεύθερους τους Ζακ Λεντέικαι Γιώργου Μπόγρη, έχοντας στο μυαλό της να εφαρμόσει μία διαφορετική φιλοσοφία τη σεζόν 2019/20.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ