ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία στον Ολυμπιακό για Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δυο βασικούς του παίκτες έχασε στη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, καθώς Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ αποχώρησαν από τον αγώνα με προβλήματα τραυματισμών.

Κάθε σεζόν έχει τα προβλήματά της, κάθε σεζόν από εδώ και πέρα θα είναι "σκληρή" και ζόρικη ειδικά για τις ομάδες που αγωνίζονται στη EuroLeague. O Ολυμπιακός το έχει καταλάβει από πρώτο χέρι, καθώς οι παίκτες του έχουν ταλαιπωρηθεί σε υπερθετικό βαθμό, όμως τα προβλήματα συνεχίζονται για τους Πειραιώτες που στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχασαν άλλους δυο αθλητές τους και μάλιστα δυο από τους πιο πολύτιμους που υπάρχουν στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έπαιξε 15:21 στο πρώτο μέρος (7 πόντοι, 2 ριμπάουντ ο απολογισμός του) και δεν επέστρεψε ποτέ στο δεύτερο, καθώς ένιωσε νέες ενοχλήσεις στην ταλαιπωρημένη μέση του. Τραυματίας αποχώρησε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που γύρισε τον αστράγαλό του σε σύγκρουση με τον Μάνι Χάρις στις αρχές της τρίτης περιόδου. Ο Σέρβος πήγε στον πάγκο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον προφύλαξε μέχρι τα μέσα της τέταρτης περιόδου, όταν ο Σέρβος γύρισε με το σκορ στο 59-56 υπέρ της ΑΕΚ. Δεν ήταν στην ιδανική του κατάσταση, αυτό φάνηκε όταν ο Γκριν τον πέρασε σαν σταματημένο για το 61-56 και γι' αυτό ο Ολυμπιακός πήρε άμεσα δεύτερο timeout. Ο Μιλουτίνοφ βγήκε και δεν έπαιξε ξανά μέχρι το φινάλε.

Μένει να δούμε πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματα των δυο παικτών του Ολυμπιακού, που το βράδυ της Πέμπτης (14/12) δοκιμάζεται στη Γερμανία απέναντι στη Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκέρι, του Ντάνιελ Χάκετ, του Νίκου Ζήση, αλλά και του Ντέγιαν Μούσλι που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες από την Ουνικάχα Μάλαγα για να δώσει βάθος στη ρακέτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ