ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Συνάντηση Φραγκιά με τη διοίκηση

Συνάντηση Φραγκιά με τη διοίκηση
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Φραγκιάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα μέλη της διοίκησης του Κολοσσού, στο Δ.Σ. που έγινε την Δευτέρα το βράδυ. Τι είπαν για τις μεταγραφές

Την περασμένη Δευτέρα (22/8) στα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός έγινε το καθιερωμένο Δ.Σ. στο οποίο μάλιστα έλαβε μέρος και ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Μάλιστα, ο Βασίλης Φραγκιάς παρουσιάστηκε επισήμως στα μέλη του Δ.Σ. και γνωρίστηκε με όσους δεν είχε συνεργαστεί στην προηγούμενη θητεία του στον Κολοσσό.

Στη συνέχεια, συζήτησαν όλοι μαζί για τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ η διοίκηση της ομάδας υποσχέθηκε στον Έλληνα τεχνικό ότι θα είναι δίπλα του σε ότι ζητηθεί και θα κάνει τα πάντα για την άμεση ενίσχυση του ρόστερ.

Όσον αφορά στη συνέντευξη Τύπου και την επίσημη παρουσίαση του Βασίλη Φραγκιά, θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, αφού ο προπονητής της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες για μόνιμη εγκατάσταση.

Πάντως, την Τρίτη ο Βασίλης Φραγκιάς είχε νέα συνάντηση με τους δύο συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, τον Βενέτη Θωμίδη και τον Μιχάλη Κουταλιανό. Η συζήτηση αφορούσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας μας, που θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου στο "Βενετόκλειο" και πιθανότατα στο στάδιο "Καλλιπάτειρα".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ