Κολοσσός Ρόδου: "Ο Λυκογιάννης δεσμεύεται με συμβόλαιο"

Ο Κολοσσός Ρόδου με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι ο σχεδιασμός ξεκίνησε και επιπρόσθετα ότι ο Άρης Λυκογιάννης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Θέση για τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την αλλαγή προπονητή πήρε ο Κολοσσός Ρόδου με επίσημη ανακοίνωσε που εξέδωσε. Μεταξύ άλλων οι Ροδίτες ξεκαθαρίζουν ότι ο Άρης Λυκογιάννης δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ υπογραμμίζουν πως ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η έξαρση του κορωνοϊού έφερε την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20, καθώς έπρεπε να μπει η υγεία όλων σε πρώτο πλάνο και μετά να ακολουθήσουν όλα τα υπόλοιπα θέματα, όπως είναι το αγωνιστικό κομμάτι.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, με σημαντικό σκέλος τον μεγάλο αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ξεκίνησε τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο –βάσει πάντα των δύσκολων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί- για τις υποχρεώσεις της στην Basket League.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα περί αλλαγής προπονητή. Στο σημείο αυτό, λοιπόν, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ξεκαθαρίσει αρχικά πως προπονητής της παραμένει ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεύτερον πως για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στην πορεία αναφορικά με την ομάδα και την στελέχωσή της, τότε θα υπάρξει η ανάλογη επίσημη ενημέρωση, από τη σχετική ανακοίνωση".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.